Fasticon

Teknisk informationssamordnare för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Vi söker teknisk informationssamordnare till längre konsultuppdrag!

För kunds räkning söker vi en teknisk informationssamordnare som kan gå in i uppdrag omgående. Uppdraget är på heltid och beräknas pågå under hela 2022.

 

Uppdragets placering är relativt flexibel då vår kund har kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Lund. Det finns möjlighet att arbeta på distans, men vi ser gärna att du utgår från någon av ovanstående orter.

 

Vår kund är ett av de större kommersiella fastighetsbolagen där teamet av tekniska informationssamordnare behöver förstärkning för att klara av genomförandet av tekniska informationsleveranser till projekt och förvaltning.

 

Vi söker dig som är en driven och engagerad CAD/BIM-ingenjör/specialist inom informationssamordning och vill få möjlighet att, genom din specialistkompetens, bidra till ökade värden inom verksamheten.

 

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

• Hantera in- och utlåning i digitala arkiv SolidWorks PDM (originalarkiv) och HyperDoc (publika arkivet).

• Granska relationshandlingar så de att följer förvaltningens krav vid projektleveranser.

• Hämta in handlingar från klara projekt och uppdatera i arkiven.

• Areamäta enligt gällande svensk standard.

• När mindre förändringar i förvaltningen sker så bör man kunna revidera en CAD-ritning.

 

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har god erfarenhet av att arbeta med IT-system och har god kännedom om ritningar och förståelse för hur de är uppbyggda. Det är också av stor vikt att du har kunskap om tekniska system som används för hantering av digital fastighetsinformation såsom AutoCAD, Revit, Solidworks PDM och fastighetssystem. Meriterande är att ha kunskap om areastandard SS 21054:2020.

 

Då rollen innebär många kontaktytor både extern och internt har ser vi att du gillar att samarbeta med andra, arbetar med hög noggrannhet besitter god förmåga att självständigt planera hur arbetsdagen ska utformas.

 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på cecilia.schon@fasticon.se eller 070-143 03 57.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Annat

Alternativ branschkategori

Ingenjörsyrken

Alternativ bransch

Bygg

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Kungsbroplan 3A

11227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Tillträde

Snarast

Arbetsplats

Stockholm, Göteborg, Lund

Titel

Teknisk informationssamordnare

Sektor

Offentlig

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg, Lund, Stockholm . Publicerat : 5 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Data & IT Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Teknisk informationssamordnare för konsultuppdrag