Fasticon

Teknisk förvaltare för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Teknisk förvaltare för konsultuppdrag i Skåne!

Brinner du för drift- och energifrågor och tycker det är spännande med den kommersiella sidan i fastighetssektorn? Vill du jobba nära dina hyresgäster och ha ett samordnande ansvar i projekt? Då kan vi erbjuda intressanta uppdrag för dig!

Vi söker nu tekniska förvaltare för flera varierande konsultuppdrag i Skåne med utgångspunkt i Malmö och Lund.

Uppdragen avser att starta upp under augusti/september och pågå på heltid i cirka sex månader framåt.

 

 

Uppdragsbeskrivning

Våra kunder befinner sig inom den kommersiella sidan och äger bestånd runt om i Skåne. Här kommer du ingå i fastighetsbolag som vill vara i framkant vad gäller energioptimering och hållbarhet.

 

I rollen som teknisk förvaltare kommer du att ha fastighets-, kund- och avtalsansvar inom ditt bestånd. Du föreslår och samordnar förbättringar kopplade till hållbarhet, underhåll och kostnadseffektivitet, projektleder energi- och underhållsprojekt liksom hyresgästanpassningar. Vidare arbetar du nära hyresgästerna och säkerställer goda relationer. Viss avtalshantering kan även förekomma i ett av uppdragen.

 

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:

• Utarbeta långsiktiga underhållsplaner.

• Planera, kostnadskalkylera, upphandla och genomföra planerat underhåll, hyresgästanpassningar och projekt.

• Ekonomiska uppföljningar med regelbunden avrapportering av projekten.

• Teckna, upprätta samt följa upp serviceavtal.

 

 

Din bakgrund

Dina personliga egenskaper värderas såklart högt i dessa uppdrag. För att trivas som teknisk förvaltare i våra pågående uppdrag tror vi att du har flera års erfarenhet av teknisk förvaltning, du har ett positivt förhållningssätt samt trivs i att arbeta kundnära. Du är ansvarstagande och arbetar med hög affärsmässighet. Vidare tror vi att du är van vid att arbeta självgående och har förmåga att planera upp dina veckor på ett strukturerat sätt. Du har även en social personlighet och är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med dina kollegor.

 

B-körkort är ett krav och för ett av uppdragen finns även krav vad gäller tillgång till egen bil.

 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på cecilia.schon@fasticon.se eller 070-143 03 57.

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Fastighetsförvaltare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon

Kungsgatan 6

(Fasticons kontor)

211 49 Malmö

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Arbetsplats

Malmö

Titel

Teknisk förvaltare

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 17 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Teknisk förvaltare för konsultuppdrag