Fasticon

Teknisk Förvaltare för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Teknisk förvaltare sökes för konsultuppdrag – god chans till anställning hos kund

 

För kunds räkning söker vi en teknisk förvaltare som kan gå in i ett uppdrag på heltid omgående med placering i Solna.

 

Under första tiden blir du inhyrd som konsult via Fasticon, därefter fortsätter anställningen direkt hos kundföretaget. Vi söker därmed en person som är intresserad av en tillsvidaretjänst hos ett mycket framgångsrikt fastighetsbolag i stark expansionsfas.

 

I rollen som teknisk förvaltare arbetar du med kunden i fokus och arbetar aktivt för en hög kundnöjdhet. Här ansvarar du för att den tekniska driften och skötseln av fastigheterna håller en hög nivå. Vidare kommer du att ansvara för löpande driftoptimeringar och initiera nödvändiga förbättringsåtgärder inom drift- och underhållsverksamheten.

 

Dina arbetsuppgifter kommer också delvis bestå utav analysarbete samt uppföljning av fastigheternas mediaförbrukning, säkerställa att myndighetskrav uppfylls samt utföra, leda och följa upp arbetet med förebyggande och planerat underhåll samt ärendehantering.

 

För att trivas i denna roll ser vi att du har ett par års erfarenhet av fastighetsdrift och styr- och övervakningssystem. Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande och prestigelös samt gillar att arbeta i ett tight team. Du har även ett gediget tekniskt intresse och är redo för att ta nästa steg i din karriär.

 

 

Konsult via Fasticon

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på cecilia.schon@fasticon.se eller 070-143 03 57.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Förvaltning

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Kungsbroplan 3A

11227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Tillträde

Snarast

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Teknisk Förvaltare

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Teknisk Förvaltare för konsultuppdrag