Fasticon Kompetens

Teknisk förvaltare

Erik Tiberg Fastigheter AB äger, förvaltar och utvecklar fastigheter. Vi agerar långsiktigt, både i förvaltning och utveckling av fastighetsbeståndet och i nära relationer till hyresgäster, leverantörer och samarbetspartners. Vi har högt ställda krav när det gäller kvalitet, affärsetik, miljö och service. Fastighetsbeståndet består av 5 fastigheter belägna i Västra Frölunda, Högsbo, Mölndal, Alingsås och Mariestad. I 4 av fastigheterna är Mio den största hyresgästen. Erik Tiberg Fastigheter AB är ett koncernbolag inom Erik Tiberg gruppen, där även Erik Tiberg möbler AB ingår, som driver 5 Mio-butiker.


På Erik Tiberg Fastigheter erbjuds du ett jobb som teknisk förvaltare i ett stabilt fastighetsbolag där stort fokus kommer ligga på att utveckla fastighetsförvaltningen och fastigheterna. Du kommer vara den person i bolaget som sitter på den tekniska kompetensen. Det ger dig stora möjligheter att påverka hur fastigheterna ska driftas och vilka investeringar som bör göras framöver. Ditt kontor ligger i fastigheten på Mio Västra Frölunda.


Tjänsten

I rollen som teknisk förvaltare kommer du ansvara för att tekniken i fastigheterna fungerar. Du kommer att ansvara för drift- och underhållsbudget samt göra underhållsplaner för fastigheterna.
Du kommer också se till att den dagliga driften fungerar och att myndighetskraven följs. I början ligger fokus på att inventera fastigheterna och utifrån det lägga en plan för vad som ska prioriteras gällande driften. Det är en bred roll där du får vara med och påverka allt från hur fastigheterna ska utvecklas till att vara delaktig i hur den dagliga driften fungerar.

Fastigheterna är i bra skick men utvecklingspotentialen är stor vad gäller att modernisera, och med din tekniska kunskap kommer du att kunna göra stor skillnad vad gäller energi- och driftoptimering På sikt kommer det också ingå att se över och förvalta de avtal som finns och kommer att finnas kopplat till driften. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill vara med och sätta din egen prägel på hur ett fastighetsbolag ska jobba med den tekniska förvaltningen. Du kommer få stor möjlighet att påverka hur Erik Tiberg Fastigheter ska jobba med den tekniska förvaltningen och vara delaktig i kommande projekt.

Erik Tiberg fastigheter står inför flera spännande projekt där du kommer att få vara delaktig och bidra med kunskap och idéer. Det största pågående projektet är om- och tillbyggnad av fastigheten i Västra Frölunda. Här kommer byggas ca 6.000 m2 nya handel- och kontorsytor samt ombyggnation och utveckling av befintlig byggnad på ca 13.500 m2.


Vem är du?

För att trivas hos Erik Tiberg Fastigheter tror vi att du är trygg i dig själv och med vad du kan. Du är en person som kommer med egna idéer, är positiv och trivs tillsammans med andra människor. Eftersom du är experten på området är det viktigt att du på ett pedagogiskt sätt kan förklara för kollegor och hyresgäster. Du är prestigelös och trivs i en roll där din problemlösningsförmåga ställs inför både små och stora utmaningar.
 

Din profil

Då rollen är bred och det krävs kunskap inom teknik tror vi att personen har följande kvalifikationer:

  • Du har erfarenhet av självständigt arbete som teknisk förvaltare
  • Erfarenhet av att beställa de arbeten som krävs för att driften ska fungera
  • Du har erfarenhet av arbete med kommersiella fastigheter

Utöver vad som nämns ovan är följande kompetenser meriterade:

  • vana av hyresförhandling
  • vana av att leda fastighetsskötare


Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Erik Tiberg Fastigheter AB med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpandeVi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2019-09-29.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på 
moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på 
www.fasticon.seBranschkategori

Fastighet

Bransch

Fastighetsförvaltare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Erik Tiberg Fastigheter AB

Topasgatan 3

42148 Västra Frölunda

Arbetsplats

Göteborg

Titel

Teknisk förvaltare

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 september . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Teknisk förvaltare