Fasticon

Teknisk förvaltare

Sterner Stenhus Fastigheter bygger och förvaltar för en hållbar framtid. Fastighetsbeståndet finns i Stockholmsregionen, Köping, Vimmerby och Kumla. Filosofin är att äga, förvalta och utveckla fastigheter så att de når sin fulla potential. Läs mer på https://www.sternerstenhus.se/.


Bidra med din erfarenhet hos ett expansivt och nytänkande fastighetsbolag!

 

Är du redo att ta dig an nästa utmaning inom teknisk förvaltning? Nu öppnas möjligheten upp för att förstärka Sterner Stenhus förvaltningsgrupp och bidra med din expertis i en central roll i bolaget. Du kommer att arbeta tillsammans med ett engagerat gäng med god kamratanda och en lyhörd chef som uppskattar en öppen dialog.

 

Ta chansen att arbeta i en roll där du kan utmana dig själv

Nu söker Sterner Stenhus Förvaltning en senior teknisk förvaltare inom kommersiella fastigheter. I rollen kommer du att arbeta varierat och ansvarar för den tekniska förvaltningen mot åtta fastigheter samt driva både ombyggnations och nyproduktionsprojekt.

 

Som teknisk förvaltare kommer du arbeta primärt med industrifastigheter, centrumfastigheter och samhällsfastigheter i Stockholm. Du kommer att ha en viktig roll inom bolaget genom att bidra med din kunskap och vara Sterner Stenhus ansikte ut mot hyresgästerna.

 

I rollen kommer du att ingå i en bred och kompetent arbetsgrupp bestående av hyresadministratörer, affärsutvecklare, projektcontrollers och fastighetsskötare och rapporterar till förvaltningschef.

 

Du kommer att utgå från Sterners Stenhus kontor beläget precis vid vattnet på Liljeholmen.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Detta är ett fritt och omväxlande jobb med många stimulerande kontakter både internt och externt. Det innefattar följande:

 

• Ansvar för myndighets- och avtalskrav för dina förvaltningsobjekt

• Budgetarbete

• Ansvar för att driftarbete

• Underhållsarbete

• Underhållsplanering

• Ansvar att uthyrningsplan är aktuell och följs

• Upphandling av förvaltningsavtal

• Tidsplanering, mål och budget för projekt

• Kommunikation med hyresgäster och andra intressenter

• Hyresförhandling

 

 

Din bakgrund

Vi ser att du har följande bakgrund för att trivas och lyckas i rollen som teknisk förvaltare på Sterner Stenhus Förvaltning:

 

• Relevant eftergymnasial utbildning inom förvaltning

• Flera års arbetslivserfarenhet inom teknisk förvaltning

• Erfarenhet av kommersiella fastigheter

• Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska

• För att kunna vara mobil i din arbetsvardag måste du ha B-körkort.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av följande:

• Arbetat med ett blandat bestånd av samhällsfastigheter, industrifastigheter och handelsfastigheter

• Vitec

• Kalkylarbete

 

 

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som trivs i en roll med ett stort ansvar och en varierad roll. Du gillar att utmana dig själv genom att sätta höga mål och jobbar effektivt för att nå ett gott resultat.

 

Som person är du trygg med att ta dialog med hyresgäster och tar gärna tid på dig för att hitta lösningar som gynnar både företaget och hyresgäster. Du är duktig på att kommunicera och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Vidare har du förmåga att anpassa ditt arbetssätt till nya situationer för att nå uppsatta mål.

 

 

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som teknisk förvaltare på Sterner Stenhus Förvaltning passar in på dina kvalifikationer och hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

 

I denna rekrytering samarbetar Sterner Stenhus Förvaltning med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är onsdag 2021-03-03. Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Svedberg på 076-639 63 71. 

 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Läs gärna mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Förvaltning

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Årstaängsvägen 11

41118 Stockholm

Hemsida

sternerstenhus.se

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Teknisk förvaltare

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 18 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Teknisk förvaltare