Fasticon Kompetens

Teknisk förvaltare

Jernhusen äger, utvecklar och förvaltar fastigheter längs den svenska järnvägen. Vi tillhör en framtidsbransch och efterfrågan på våra tjänster är stor. Idag är vi cirka 200 medarbetare och vill ha fler med på resan mot en effektivare transportsektor, ett bättre samhälle och ett grönare Sverige. Jernhusen är helägt av svenska staten och äger 160 fastigheter till ett värde av 16,2 miljarder kronor.
Vill du arbeta med välkända byggnader och göra skillnad för människor och miljö? Är du engagerad, tar ansvar och ser möjligheter? Nu söker vi en teknisk förvaltare till vår Stationsverksamhet.

I vår verksamhet är våra Stationer en viktig del, där vi har till uppgift är att förvalta dessa så att det är tryggt och trevligt att resa kollektivt. Jernhusen äger och förvaltar idag 37 stationer och över 550 000 resenärer använder våra stationer dagligen. Tjänsten:

Att jobba på Jernhusen innebär att aktivt arbeta för att fler väljer hållbara resor och transporter. För resenärerna är stationer en viktig del av resans helhetsupplevelse. De ska vara trevliga och effektiva bytespunkter där man lätt byter mellan trafikslag.


Som teknisk förvaltare på Jernhusen har du ansvaret för den tekniska förvaltningen med kostnadsbudgetansvar. En viktig del i rollen är att vara en god beställare samt leda och stötta driftentreprenören som är vår förlängda arm ute i verksamheten. I denna tjänst kommer du ingå i ett större team och vara involvera i våra stationsfastigheter i ett upptagningsområde som sträcker sig från Linköping/Norrköping upp till Luleå.

Du rapporterar till Regionchefen för ”Region Nordost”.För att lyckas i rollen:

 • Ansvarar du för teknisk drift och skötsel 
 • Sköter du underhållsplaneringen för fastigheterna i ditt upptagningsområde
 • Initierar och driver du energieffektiviseringsprojekt
 • Har du en nära kontakt med våra hyresgäster
 • Håller du i regelbundna möten och uppföljningar med driftentreprenören 
 • Ansvarar du för att lagar och myndighetskrav uppfylls
 • Deltar du i utvecklingen av fastigheterna 
 • Ansvarar du för ombyggnationer och hyresgästanpassningar
 • Håller du i upphandlingar, planering och genomförande av tekniskt underhållPersonliga egenskaper

För att lyckas som teknisk förvaltare behöver du vara initiativrik, resultatorienterad och ha ett förvaltande arbetssätt med god förmåga att prioritera och planera ditt arbete.


Du vill arbeta självständigt och trivs med en omväxlande roll på en arbetsplats där ingen dag är den andra lik. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt och får energi av att göra kunden nöjd. Som person är du stabil och har förmågan att tydligt kommunicera med och arbetsleda entreprenörer och konsulter. Andra egenskaper vi värderar högt är din förmåga att arbeta strukturerat och vara flexibel.Dina erfarenheter

Du har minst 5 års erfarenhet från en liknande tjänst inom teknisk förvaltning och/eller drift. Du har kunskaper inom energioptimering och fastighetsteknik. Erfarenhet av att arbeta med upphandlade driftentreprenörer för fastighetsdrift finns också i ditt CV. Du har god kunskap i Excel.


Vi ser det som mycket meriterande om du har jobbat med teknisk förvaltning av köpcentrum, sjukhus eller annan anläggning med många besökare.Personliga egenskaper som vi uppskattar

 • Öppen, glad och entusiasmerande - lätt att få med dig folk.
 • Drivande, självständig och vågar ta beslut.
 • Duktig administratör och noggrann.
 • Duktig på att hantera stress och arbeta både under pressade tidsramar med högt tempo och hård arbetsbelastning tidvis.
 • Duktig på att formulera dig i både tal och skrift.


I denna rekrytering samarbetar Jernhusen med Fasticon Kompetens AB. Du söker jobbet på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas löpande, så vi ser gärna din ansökan omgående. Sista ansökningsdag är 2019-05-12.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Camilla Engström på telefonnummer: 072- 389 99 71 eller via 
camilla.engstrom@fasticon.se

Varmt välkommen med din ansökan!Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på 
www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.seBranschkategori

Fastighet

Bransch

Analys

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Jernhusen AB

Västra järnvägsgatan 23

Stockholm

Hemsida

www.jernhusen.se

Tidsfrist

2019-05-12

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Teknisk förvaltare

Sektor

Offentlig

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Teknisk förvaltare