Fasticon Kompetens

Teknisk förvaltare

Max Burgers AB är Sveriges näst största hamburgerkedja och grundades 1968 i Gällivare. Max är det svenska familjeföretaget med den långsiktiga visionen om att bli ett hållbart företag i ett hållbart samhälle. Det innebär en ständig ambition att minska våra egna miljö- och sociala belastningar men också att försöka påverka samhället att utvecklas i en hållbar riktning. Förutom vårt omfattande miljöarbete vill vi ta ett socialt ansvar där vi ser individens möjligheter. Idag finns över 122 restauranger i Sverige och vi planerar att öppna 150 nya under de närmsta 10 åren. Max finner du även i Norge, Danmark, Polen och Egypten.


Teknisk förvaltare

Bli en del av vår expansion i Norden och Europa. Vi erbjuder dig ett spännande jobb hos ett familjeägt företag som drivs av ett hållbart tänkande. Både när vi serverar burgare, bygger restauranger och anställer medarbetare. 

Tjänsten

I rollen som teknisk förvaltare på Max får du jobba brett och strategiskt. Du kommer att initiera, planera och leda projekt samt ha ansvar för ekonomi, uppföljning och kvalitetssäkring. Du rapporterar direkt till förvaltningschefen och samarbetar med de lokala restaurangcheferna för samtliga av våra fastigheters (restaurangers) tekniska underhåll i Sverige och Norge. I ditt uppdrag ingår det även att utbilda och stötta restaurangcheferna i det dagliga förvaltningsarbetet på restaurangen. Du ingår i ett väl sammansvetsat team av förvaltare, byggprojektledare och etablering där NMI är skyhögt och medarbetarna trivs mycket bra. Då tjänsten innebär resande ingår tjänstebil (förmånsbil). 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Driva och följa upp projekt
 • Ansvara för centralavtalen
 • Utbilda och stötta restaurangchefer i det dagliga förvaltningsarbetet
 • Följa upp myndighetskrav, exempelvis OVK och sotning
 • Aktivt arbeta med energiuppföljning
 • Kontrollera fakturor

Kvalifikationer

 • Eftergymnasial utbildning inom teknisk fastighetsförvaltning/bygg/VVS alternativt motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
 • Flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
 • Förståelse för fastigheters uppbyggnad, tekniska installationer och dess funktion
 • God förmåga att uttrycka dig i svenska tal och skrift
 • Körkort är ett krav
 • Kunskaper inom ventilation och brand är meriterande

Personliga egenskaper

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att du ska trivas och lyckas i rollen så behöver du vara driven, självgående och aktivt söka nya lösningar. Vi söker dig som är initiativtagande och tar ansvar för ditt arbete, är strukturerad och självständigt driver ditt arbete vidare. Du är smidig i din kommunikation och uttrycker dig väl i svenska, både i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad och samarbetar bra tillsammans med andra människor. Du ser resor som en naturlig del i jobbet.

Vi erbjuder dig en roll med ett övergripande ansvar, där du får arbeta självständigt i ett framgångsrikt bolag med stora expansionsplaner. Att du kommer till ett väldigt trevligt gäng med 100% NMI gör ju inte saken sämre!  

 

Välkommen med din ansökan

Om du tycker att tjänsten som teknisk förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

I denna rekrytering samarbetar Max Burgers med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2019-02-28

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Camilla Engström på 072-389 99 71 alternativt camilla.engstrom@fasticon.se.

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på 
www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se  

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Teknisk förvaltare