Fasticon

Teknisk chef för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Teknisk chef för långt konsultuppdrag i Halland

 

Uppdragsbeskrivning

Brinner du för teknisk förvaltning, vill jobba nära verksamheten och ha ett samordnande ansvar? Då kan vi erbjuda ett intressant uppdrag för dig!

 

För kunds räkning söker vi en teknisk chef som kan gå in i ett uppdrag omgående med preliminärt slutdatum vid årsskiftet 2023/2024. Uppdraget är på heltid. Vår kund är ett kommunalt bostadsbolag i Hallands län.

 

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:

• Planera, upphandla och leda projekt

• Bistå fastighetschef vid budget och bokslutsarbete

• Arbetsleda fastighetsskötare

• Kontroll av myndighetskrav

• Kontroll av fastigheternas tekniska installationer

• Kontroll/installation av Passage-/låssystem

 

Vem är du?

För det här uppdraget söker vi en person med ett positivt förhållningssätt. Du är även ansvarstagande och arbetar med hög affärsmässighet. Vidare är du trygg i arbetsuppgifterna, social och trivs i en teamorienterad grupp. 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Fastighetsförvaltare

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Förvaltning

 

 

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Titel

Teknisk chef

Sektor

Offentlig

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Halland . Publicerat : 23 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Teknisk chef för konsultuppdrag