Fasticon Kompetens

Teknikchef

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i logistikområden i Sverige samt Danmark. Beståndet utgörs huvudsakligen av lager-, logistik-, och handelsfastigheter, samlade kring Sveriges största städer och med närhet till de stora tillfartslederna. Beståndet är indelat i fem geografiska områden: Region Stockholm, Region Syd, Region Väst, Region Småland samt Region Mälardalen/Norr. Corem arbetar aktivt med fortsatt tillväxt och förädling av beståndet, såväl genom transaktioner som egna fastighetsutvecklingsprojekt. Alla investeringar vi gör sker utifrån ett långsiktigt perspektiv. Långsiktighet, korta beslutsvägar och hyresgästfokus är viktiga grunder i vårt arbetssätt. Corem är noterat på Nasdaq Stockholm, MidCap.

 

Läs mer på www.corem.se

 


 

Corem fortsätter att växa och söker nu enTeknikchef med placering på Stockholmskontoret. En tjänst där du kommer att jobba med övergripande frågor inom teknik och energifrågor.

 

 

Tjänsten

Som Teknikchef kommer du att samarbeta med förvaltarna i Stockholm men också i Corems övriga regioner. Du har en övergripande nivå där du har specialistkompetensen inom området och kan bistå dina kollegor med ditt kunnande och din erfarenhet, och du är den som driver och ansvarar för arbetet med certifieringen av Corems fastigheter. Som Teknikchef rapporterar du direkt till Corems Fastighetschef.

 

 

Arbetsuppgifter

 • Planera och följa upp verksamheten inom områdena energi, teknik och underhållsplanering.
 • Övergripande ansvar för myndighetskrav, som t ex. energideklarationer, SBA och OVK-besiktningar uppfylls.
 • Ansvara för upphandling av drift- och underhållsavtal, samt säkerställa att de är kostnadseffektiva och håller hög kvalitet.
 • Ta fram investeringsbeslut, tillsammans med Driftsanvarig, för energieffektivisering av våra fastigheter.
 • Vara väl insatt i, och tillse, att vi har rätt kompetens inom områdena, teknik, underhåll, värme och energi.
 • Svara för att ge det specialiststöd som förvaltningsorganisationen behöver.
 • Ansvara och genomföra certifiering av Corems fastigheter.
 • Delta i hela företagets utveckling av processarbete. 
 • Ansvar för Corems miljögrupp och dess arbete.

 

 

Vem du är

För att trivas i rollen är du en person som har lätt för att samarbeta och kommunicera, Du har lätt att förklara för andra och få dem att förstå om vad som fungerar eller inte fungerar. Du är självgående och tar initiativ för att föra arbetet framåt. Struktur, ordning och reda är något som är självklart för dig.

 

 

Kvalifikationer

 • Minst 10 års kunskap inom teknik och energi
 • Arbetat inom eller mot fastighetsbolag eller byggbolag gällande teknik- och energifrågor och vara självgående i detta.
 • Besitta en mycket god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
 • Högskole-/universitetsutbildning inom bygg och teknik eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt.

 

 

Om oss

Corem är ett börsnoterat fastighetsbolag som grundades i november 2007. Vi fokuserar på lager och logistikfastigheter. Expansionstakten är hög och så även ambitionerna. Vi satsar på marknadsorientering på plats, med korta beslutsvägar. 

 

 

Välkommen med din ansökan

Om du tycker att tjänsten som Teknikchef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

 

I denna rekrytering samarbetar Corem med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2019-05-22

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Camilla Engström, camilla.engstrom@fasticon.se eller 072-3899971.

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

 Branschkategori

Fastighet

Bransch

Drift

 

 

Om denna position

Arbetsgivare

Corem Property Group AB (Publ)

Riddargatan 13 C

114 51 STOCKHOLM

Hemsida

www.corem.se

Titel

Teknikchef

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 april

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans Juridik Teknik & Ingenjör Övrigt


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Teknikchef