Fasticon

Teknisk chef bygg och etablering

Scandinavian Service Partner (SSP) driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Företaget driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, Taco Bar, Bastard Burger och O’Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och har mer än 550 brands i sin portfölj.


SSP söker teknisk chef bygg och etablering som ska bygga och utveckla nya restauranger och butiker 

 

Vill du vara med och utveckla Stockholm Arlanda Airports nya handelsplats? Lockas du av att driva omfattande och spännande investeringsprojekt? Då kan Scandinavian Service Partner (SSP) vara en arbetsplats som passar dig!

 

 

Om rollen

SSP befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas. Som teknisk chef bygg och etablering har du det övergripande ansvaret för all teknisk infrastruktur och samtliga byggprojekt i Sverige. Du projektleder och driver utvecklingen av all nybyggnation samt har ansvar för drift och underhåll.

 

Vidare har du en central roll gentemot företagets partners och fungerar som huvudkontakt gentemot fastighetsägare avseende tekniska frågor.

 

I rollen som teknisk chef bygg och etablering har du en direktrapporterande medarbetare, ingår i ledningsgruppen och rapporterar till vd. Placeringsort är Arlanda.

 

Positionen inbegriper till stor del Arlanda Airports nya stora satsning som inkluderar en helt ny handelsplats som omfattar 10 000 nya kvm inom kategorin retail och F&B.

 

SSP ansvarar över en stor andel av all service inom mat och dryck samt även kiosker. Detta gör SSP till en av de större operatörerna på flygplatsen där de framöver kommer att erbjuda nya innovativa koncept för resenärerna.

 

Utöver Arlanda Airport inkluderar ditt ansvarsområde även våra andra viktiga driftområden såsom Centralstationerna i Stockholm, Göteborg, Malmö samt flygplatserna i Landvetter, Umeå och Luleå.

 

Exempel på arbetsuppgifter

• Driva byggtekniska frågor i utvecklingen av nya koncept.

• Ansvar för budget samt nutida och långsiktiga investeringar.

• Leda byggnadsprocesser.

• Ansvar för drift och underhåll samt löpande kontakt med partners, upphandlare och andra intressenter.

• Leda interna och externa medarbetare relaterade till olika projekt.

• Teknisk problemlösning.

• Strategisk förvaltning och uppfyllnad av beslutad investeringsplan.

 

 

Din profil  

Vi ser att du har följande bakgrund och kvalifikationer för att lyckas i denna roll:

• Relevant högskoleutbildning, inriktning teknik och/eller fastigheter.

• Flerårig erfarenhet av en likvärdig roll inom byggbranschen.

• God förståelse för teknik, ekonomi och budget.  

• Erfarenhet av projektledning.

• God kännedom om juridik inom ditt område och god erfarenhet av förhandling/omförhandling av avtal.

• Erfarenhet av att leda komplexa projekt, operativt såväl som strategiskt.

• Anpassningsbar, driven och utvecklingsorienterad.

• Proaktiv och lösningsorienterad lagspelare med en ”doer-mentalitet” som trivs bra i uppbyggnadsskede.    

 

 

Vad SSP erbjuder dig

SSP erbjuder dig en en riktigt spännande yrkesmässig resa i en nyckelroll som innebär goda utvecklingsmöjligheter. Här får du vara med och utveckla den framtida resenärens flygplats! Företaget erbjuder attraktiva och marknadsmässiga anställningsvillkor. 

 

 

Välkommen med din ansökan! 

Om du tycker att tjänsten som teknisk chef bygg och etablering passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

 

I denna rekrytering samarbetar SSP med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Dajana Mladenovic på dajana.mladenovic@fasticon.se eller 08-559 21 616 alternativt.

 

Urvalsarbetet sker löpande och sista ansökningsdag är den 31:a maj.

 

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Annat

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Scandinavian Service Partner AB

Arlanda Flygplats

19045 Stockholm-Arlanda

Hemsida

www.ssp.se

LinkedIn

Titel

Teknisk chef bygg och etablering

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Sigtuna . Publicerat : 20 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Teknisk chef bygg och etablering