Fasticon

Teamledare

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Är du vår nya inspirerande teamledare som sätter laget före jaget?

Fasticon växer och söker nu en teamledare till vårt framgångsrika bemanningsteam. Tjänsten tillhör huvudkontoret som ligger centralt vid Kungsbroplan i Stockholm. Vi jobbar både digitalt och nationellt, vilket innebär att du leder ett team med medarbetare utspridda på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder dig en nyckelroll i ett företag i framkant med höga ambitioner där du kommer ha en direkt påverkan på bolagets fortsatta framgång och resultat.  

 

Bli en del av ett team där laget går före jaget

Du kommer bli en del av, och ansvara för, ett positivt team bestående av fem medarbetare med en stark laganda och öppen gruppdynamik. Eftersom vi är ett mål- och resultatdrivet företag värdesätter vi samverkan och har ett arbetsklimat där det är viktigt att ha roligt tillsammans på vägen.

 

Att arbeta som teamledare hos Fasticon

Som teamledare på Fasticon har du det arbetsledande och dagliga ansvaret för bemanningsteamet samtidigt som du jobbar operativt med egna bemanningsprocesser.

 

I dina arbetsuppgifter ingår att leda och fördela arbetet inom affärsområdet och driva processerna framåt genom att planera, prioritera och ta beslut. Du förväntas även anta ett coachande förhållningssätt, stödja medarbetarna och säkerställa att de har rätt förutsättningar för att genomföra det dagliga arbetet på bästa möjliga sätt.

 

Du kommer även att:

• Ansvara för att budget, - prognos, - och resultatmål uppfylls.

• Ha personalansvar för teamet bestående av fyra konsultchefer och en kandidatansvarig.

• Arbeta självständigt med egna bemanningsprocesser, från search, intervjuer, avtalsfrågor till uppföljning av pågående uppdrag.

• Bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer med både nya och befintliga kunder samt genomföra affärer och förhandlingar.

• Rapportera till Affärsområdeschef Bemanning.

 

 

Din profil

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet i rollen som konsultchef eller motsvarande från bemanningsbranschen, samt en eftergymnasial utbildning så som ekonom, personalvetare, beteendevetare eller motsvarande.  

 

Du har tidigare arbetat som chef och är därmed trygg i en ledande position.

 

Rollen som gruppledare innebär många kontaktytor vilket betyder att du behöver ha en god kommunikativ förmåga på svenska i både skrift och tal.

 

Tidigare erfarenhet inom försäljning är starkt meriterande.

 

 

Är du en modig och affärsdriven ledare?

För att prestera väl i den här rollen behöver du vara en naturlig ledare med stor handlingskraft som driver teamet och affären framåt. Du inspirerar och motiverar medarbetarna samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga.

 

Eftersom vår affär ständigt utvecklas är det av stor vikt att du är affärsmässig, modig och vågar testa nya vägar framåt. För att prestera väl i den här rollen behöver du därför vara en relationsskapare ut i fingerspetsarna. Du vet även hur man bygger starka och professionella nätverk och skapar långsiktiga relationer med kunder, såväl som med interna medarbetare och konsulter.

 

Fasticon arbetar ständigt för att vidareutveckla våra digitala lösningar. Därmed är det viktigt att du är positivt inställd till innovation och digitalt nyfiken.

 

 

Vad Fasticon erbjuder dig

Hos oss möts du av ett engagerat och glatt team som samarbetar väl och uppskattar nya utmaningar. Här har du goda möjligheter att påverka din roll samt bidra med att sätta en prägel på en organisation som är i en spännande och brant utvecklingsfas. Organisationen är platt, beslutsvägarna korta och stämningen prestigelös.

 

Vi är ett bolag i framkant – det speglas i våra villkor och kulturen bygger på tillit och ansvarstagande. Det visar vi även genom att bl.a. erbjuda friskvårdstimmar och utöver semestern får du extra lediga dagar att fördela över året som det passar dig kombinerat med en ”work from anywhere"-policy i den mån arbetsuppgifterna tillåter.

 

Ordet tillsammans är en ledstjärna som genomsyrar hela organisationen i vår gemensamma strävan mot att vara samhällsbyggnadssektorns ledande kompetensförsörjare.

 

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida.

 

 

Välkommen med din ansökan! 

Om du tycker att tjänsten som teamledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

 

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

 

Urvalsarbetet sker löpande och sista ansökningsdag är den 31.05.2022.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Bemanning Sara Backlund på sara.backlund@fasticon.se.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Administration / Kontor / Personal

Bransch

Personalbehandling / rekrytering

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Kungsbroplan 3A

12227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Tillträde

Omgående

Sista ansökningsdag

31.05.2022

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Teamledare

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 maj

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Teamledare