Fasticon Kompetens

Snickare/mekaniker

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.


Snickare/mekaniker

 

Caverion söker händig medarbetare med bred erfarenhet inom snickeri/mekanik

Letar du efter ett jobb där dina breda erfarenheter och intresseområden välkomnas med öppna armar? Caverion eftersöker nu en lösningsinriktad snickare/mekaniker till sin entreprenad för SL Tunnelbanan. Om det låter intressant - läs vidare, kan detta vara tjänsten för dig? Här kommer du bli en del av ett sammansvetsat team med en stark gemenskap i arbetsgruppen. Enheten för den dagliga driften består idag av 22 st tekniker och 2 st servicechefer.

 

Caverion har ett avtal med SL/Trafikförvaltningen vilket innebär att de utför tillsyn och skötsel samt planerat underhåll på Stockholms tunnelbanestationer (101 st) samt depåer (6 st). De har också samordningsansvaret gällande brandskydd samt arbetsmiljön på stationerna. Nu eftersöker Caverion en ny medarbetare med flerårig erfarenhet av bygg/snickeri/mekanik för att utföra reparationer på dessa stationer och depåer.

 

 

En dag på jobbet

Som snickare/mekaniker kommer du utföra en stor bredd av arbetsuppgifter. Detta är därmed en tjänst för en självgående och lösningsorienterad person som tycker det är roligt att få klura på olika lösningar, men som samtidigt har en förståelse för att man även kommer utföra en del rutinärenden. Du kommer bland annat se till att åtgärda de felanmälningar som Caverions kunder tidigare har felanmält. Till din hjälp i ditt dagliga arbete kommer du ha flertalet system via appar och portaler från telefonen/surfplattan. Utöver det kommer du självklart ha tillgång till en servicebil för att ta dig mellan olika ärenden. Det finns även möjlighet att åka tunnelbana mellan stationerna när och om det underlättar arbetet.

 

I den här rollen kommer du dagligen ha kontakt med hyresgäster, resenärer och sidoleverantörer. Därmed bör du uppskatta sociala kontaktytor och ha en serviceinriktad attityd.

 

Den här tjänsten kräver att du har en bredd av olika tekniska och händiga kunskaper. Du kommer arbeta mycket ”hands on” och behöver därmed vara beredd på att hjälpa medarbetare med alltifrån VVS och kyla till brand och övrig fastighetsskötsel.

 

Några exempel på arbetsuppgifter (men inte begränsat till) är:

• Reparation/byte av papperskorgar, bänkar, räcken, informationstavlor.

• Reparationer av ytskikt (kakel/klinker).

• Tätning och reparationer av tak vid inläckage.

• Reparation av staket vid inbrottsförsök.

• Riktning/svetsning av branddörrar/plåtdörrar.

• Felsökning och återställning av dörrautomatik.

• Reparation efter vandalism.

• Arbetena är ofta i trä, plast, plåt och stål.

• Beredskap på jourtid kan förekomma.

• Enklare städning kan också förekomma.

 

 

Vem är du?

Vi tror att du är en person med känsla för kvalité och finner en yrkesstolthet i det dagliga arbetet. Utmaningar och nya kunskaper är något du strävar efter. Eftersom rollen innebär en stor bredd av arbetsuppgifter har du tidigare erfarenhet inom bygg/snickeri/mekanik eller liknande yrkeskategorier. Utöver det lägger vi stor vikt vid din sociala kompetens. Du måste tycka om sociala kontakter och du fungerar väl i grupp.

 

I din arbetsvardag kommer det förekomma moment som kräver framförhållning. Därmed är du duktig på att planera och prioritera din arbetstid samt har en god initiativförmåga.

 

 

Erfarenhet och kompetenser:

• Du har minst fem års tidigare arbetserfarenhet från ett (eller flera) praktiskt hantverksyrke, vilket du kan applicera väl och fritt i denna roll.

• Då tjänsten innebär många sociala kontakter både vad gäller fysiska möten samt skriftligt behöver du ha goda kunskaper i svenska för denna tjänst.

• Du måste ha god datavana då du kommer arbeta i olika digitala system.

• Körkort är ett krav för att kunna utföra dina arbetsuppgifter och ta dig mellan olika platser.

 

 

Varför Caverion?

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3 500 medarbetare och finns etablerade på drygt 80 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Några andra exempel vad gäller utbildningar som kan erbjudas är ventilationskurs och avtalskunskap-workshops. Inom Caverion arbetar man aktivt med coachning och stöd, vilket gett ett mycket positivt gensvar bland medarbetarna. Caverion eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

 

 

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som snickare/mekaniker låter som något för dig är du välkommen att skicka in din ansökan snarast! I denna rekrytering samarbetar Caverion med Fasticon.

 

För att söka till tjänsten, registrera ditt cv samt personliga brev på www.fasticonjobb.se.  Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att Moa Norman på moa.norman@fasticon.se 0708-22 14 17.

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se

 

 

Branschkategori

Hantverk / Bygg / Anläggning / Mekanik

Bransch

Servicemekaniker

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Tekniker

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Caverion Sverige AB

Lindhagensgatan 126

112 51 STOCKHOLM

Hemsida

www.caverion.se/sv/swe

Titel

Snickare / mekaniker

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Snickare/mekaniker