Fasticon

Senior redovisningsekonom för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Senior redovisningsekonom sökes till stort bolag inom fastighetsbranschen!

 

Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en redovisningsekonom med gedigen bakgrund. Placering är centralt i Stockholm. Du ska ha möjlighet att gå in i ett konsultuppdrag omgående med preliminärt slutdatum våren 2022. Uppdraget är på heltid.

 

Vår kund är ett av de större fastighetsbolagen. De har behov av att stärka upp sitt ekonomiteam och söker därför en erfaren konsult.

 

För att passa i det här uppdraget behöver goda och dokumenterade kunskaper inom:

• Redovisning inom fastighetsbranschen.

• Löpande redovisning.

• Självständigt kunna upprätta månads- och årsbokslut, samt årsredovisningar.

• Moms- och skattehantering inkomstdeklarationer, avstämningar.

• Hantering av övrig finansiell rapportering.

 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se. 

 

 

Branschkategori

Ekonomi / Redovisning

Bransch

Redovisning / kontroll

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Redovisning

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Kungsbroplan 3A

11227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

Titel

Senior redovisningsekonom

Sektor

Privat

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Senior redovisningsekonom för konsultuppdrag