Fasticon Kompetens

Senior byggprojektledare

Eslövs Bostads AB, ebo, är ett bostadsföretag som äger, förvaltar och utvecklar knappt 2 500 bostäder i Eslövs kommun. Vi erbjuder ett tryggt boende med god standard och hög service. Våra fastigheter finns i kommunens alla tätorter. Vår strävan är att kunna erbjuda ett boende med valfrihet för alla. Samtliga bostäder erbjuds med hyresrätt.


På Eslövs Bostads AB arbetar vi efter värdeorden Framåtanda, Respekt, Ansvar och Målmedvetenhet. Innovation, nytänkande, utveckling och kreativitet är något som ständigt står på vår agenda – exempelvis så arbetar vi nu med en omfattande digitalisering av vår verksamhet. Vi ser våra medarbetare som den viktigaste tillgången – hos får du goda möjligheter att trivas och växa ytterligare i din profession!

Nu söker vi en driven och erfaren projektledare, som kommer att få arbeta både med ROT och nybyggnation, inklusive ett mycket spännande och utmanande profilprojekt!


Om tjänsten:

Som projektledare hos oss på Ebo, erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete, där du har förmånen att få verka som samhällsbyggare i vackra och trivsamma Eslövs kommun. Du blir den sammanhållande länken för våra byggprojekt från idé till färdig byggnad – från detaljplan till nyckelfärdiga bostäder.

Du får det fulla ansvaret för att projekten uppfyller satta mål avseende kvalitet, miljö och ekonomi. Projekten genomförs i nära samarbete med Eslövs Bostads AB:s egna avdelningar, med externa resurser och myndigheter. Detta gör att det ställs höga krav på planering och samordning.

Tjänsten kommer att erbjuda möjlighet att få arbeta med ett extra attraktivt, roligt och utmanande profilprojekt, utöver andra projekt av ROT- och nybyggnationskaraktär.


Kvalifikationer:

Du är en erfaren och driven projektledare, som vill det lilla extra i rollen! Du får gärna ha erfarenhet av projekt, som har varit extra utmanande. Att arbeta innovativt och kreativt i problemlösningen är naturligt för dig och du är utvecklingsbenägen och framåtsträvande. Vi ser helst att du har en formell för tjänsten relevant utbildningsbakgrund, men även praktisk yrkeserfarenhet som vi bedömer som likvärdig, kan vara av intresse.


Personliga egenskaper:

Vi ser att du är en strukturerad och målinriktad person, som har förmågan att självständigt axla flera projekt parallellt. Du trivs i ledarrollen, där du är initiativrik, samt får användning av din goda kommunikativa förmåga och sociala kompetens. Samtidigt uppskattar du ett gott samarbete i ett bra team, där du gärna kommer med nya, kreativa idéer som bidrar till teamets och verksamhetens utveckling.


Ansökan:

Om du tycker att tjänsten som projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, ser vi gärna din ansökan omgående. I  denna rekrytering samarbetar Eslövs Bostads AB med Fasticon Kompetens AB. Granskning av ansökningar och intervjuer kommer ske löpande. Sista ansökningsdag är 2019-12-08.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på 
www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Karlsson på 0734- 07 66 25 eller peter.karlsson@fasticon.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov, samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på 
www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

Alternativ branschkategori

Hantverk / Bygg / Anläggning / Mekanik

Alternativ bransch

Annat

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Eslövs bostads AB

Repslagaregatan 2

241 23 ESLÖV

Hemsida

www.ebo.se/

Titel

Senior byggprojektledare

Sektor

Offentlig

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 8 december . Arbetsort : Eslöv . Publicerat : 1 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Senior byggprojektledare