Fasticon Kompetens

Rekryteringskonsult - Fasticon Kompetens AB

Fasticon Kompetens AB är konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Fasticon Kompetens är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö. www.fasticonkompetens.se

Vill du arbeta med rekrytering i ett framgångsrikt företag, nu har du chansen!

Vi söker dig med erfarenhet av rekrytering, interim eller bemanning. Fasticon Kompetens har under de senaste åren haft en mycket stark tillväxt och etablering i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn som den ledande kompetens- och rekryteringspartnern i branschen. 

Tjänsten
Som rekryteringskonsult arbetar du självständigt med rekryteringsuppdragen och du ansvarar för hela rekryteringsprocessen – från kravprofil, urval, djupintervjuer, tester, kandidatpresentationer, tillsättning och därefter uppföljning av rekryteringsuppdraget med kund och kandidat. Du har stöd från kompetenta kollegor och stöttas upp av våra duktiga reserchkonsulter. Du har en konsultativ och rådgivande roll under hela rekryteringsprocessen. Du ansvarar även för att utveckla kundrelationer inom region öst. Du rapporterar till rekryteringschefen i öst.

Vi erbjuder dig
Fasticon Kompetens erbjuder dig en tjänst med stor frihet under ansvar med möjlighet att arbeta med duktiga och ambitiösa kollegor med bakgrund från både fastighets- och rekryteringsbranschen. Du kan påverka din roll samt sätta en prägel på en organisation som är i utveckling.

Dina arbetsuppgifter

  • Självständigt hantera ett antal pågående rekryteringsuppdrag
  • Ansvara för kundrelationer
  • Skapa långsiktiga relationer med nyckelpersoner inom branschen genom exempelvis seminarier, nätverksträffar och personliga möten
  • Vara med och bidra till utvecklingen av våra rekryteringsverktyg och tjänster     

Kvalifikationer

  • Relevant akademisk utbildning
  • Några års erfarenhet av rekrytering, bemanning eller interimsverksamhet
  • Erfarenhet från rekrytering av fastighetsrelaterade tjänster är meriterande
  • Du är bekväm med att navigera i sociala medier

Personliga egenskaper
Då denna roll medför mycket kontakt med såväl kunder som kandidater, är det av största vikt att du är kommunikativ och lyhörd. Vidare bör du vara engagerad, ha ett strukturerat arbetssätt samt ett sinne för affärer. 

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som rekryteringskonsult passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 31 maj 2018.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Ingrid Carlman på ingrid.carlman@fasticonkompetens.se eller på 08-556 165 48.

Fasticon Kompetens är hela fastighetssveriges kompetenspartner. Fasticon Kompetens är ledande inom rekrytering och uthyrning av personal till fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Rekryteringskonsult - Fasticon Kompetens AB