Fasticon

Redovisningsekonom

AB Väsbyhem är ett allmännyttigt bostadsföretag i Upplands Väsby kommun. Bolaget äger och förvaltar 4900 lägenheter och ca 40 000kvm lokaler i Upplands Väsby. Vår affärsidé är att på sund ekonomisk och miljömässig grund bygga, äga, förvalta och via lönsamma fastighetstransaktioner utveckla innehavet; ett variationsrikt bestånd med hyresbostäder av hög kvalitet i Upplands Väsby.

 

Närhet och omtanke präglar Väsbyhems bostadsområden. I småstaden Upplands Väsby är det nära till allt. De flesta av våra bostadsområden ligger på gångavstånd till såväl centrum som buss-/tågstation samtidigt som naturen ligger runt hörnet. Väsbyhem har ca 85 anställda. Vi satsar på miljöarbete och är sedan 2009 miljöcertifierade enligt ISO 14001.


Väsbyhem söker en strukturerad redovisningsekonom 

Är du intresserad av att jobba med redovisning i fastighetsbranschen? Vill du jobba på ett familjärt bolag som värnar om sina medarbetare och som förespråkar en öppenhet och delaktighet? Ta då chansen att söka tjänsten som redovisningsekonom hos Väsbyhem! 

 

 

Om tjänsten 

I rollen som redovisningsekonom tillhör du enheten affärsstöd. Du arbetar tillsammans med en grupp som innehåller en hyresadministratör, en fastighetsekonom samt en ekonomi- och lönehandläggare. Det är en härlig arbetsgrupp inom redovisning och ekonomi som trivs tillsammans. Rapportering sker till redovisningschefen. 

 

Placering för tjänsten är i centrala Upplands Väsby där hela bolaget sitter samlade under samma tak.  

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära: 

• Löpande rapportering och redovisning. 

• Delaktig i månads- och tertialbokslut och i upprättande av årsredovisningar. 

• Hantera bolagets lånereskontra och anläggningsregister. 

• Upprätta moms- och inkomstdeklarationer. 

• Vara behjälplig med andra ekonomiska uppgifter tillsammans med övriga kollegor i gruppen. 

 

 

Kvalifikationer 

• Eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi, alternativt motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt. 

• Minst två års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

• Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift. 

• Goda kunskaper i Excel. 

 

Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi i fastighetsbranschen är det meriterande. Det är även en fördel om du har arbetat i Vitec 3L Pro samt om du har kunskap om K3-regelverk. 

 

 

Personliga egenskaper 

I din roll som redovisningsekonom arbetar du självständigt med eget ansvar över dina processer och du driver ditt arbete framåt. Du arbetar även nära dina övriga kollegor i gruppen, därför är det viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. Som redovisningsekonom är det angeläget att du känner dig bekväm med att arbeta i olika system samtidigt som du ser det som en spännande utmaning att lära dig nya uppgifter. 

 

Då arbetet innefattar många kontaktytor är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Rollen som redovisningsekonom innebär även flera olika arbetsuppgifter och ansvarsområden, vi ser därmed att det är viktigt att du trivs i en sådan roll och har en prestigelös inställning till den variation av arbetsuppgifter du kommer att utföra. Som person ser vi därför att du även är noggrann, serviceinriktad och strukturerad. 

 

 

Vad Väsbyhem erbjuder dig 

Väsbyhem är ett bolag med en familjär företagskultur som erbjuder en arbetsplats med lättsam och positiv stämning där de värdesätter en balans mellan arbetsliv och privatliv. Det är en organisation som erbjuder generösa förmåner i form av bland annat arbetstidsförkortning, lunchförmån och hälsofrämjande aktiviteter. Bolaget är även certifierade som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work. Allt detta är ett led mot målet att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser!  

 

 

Välkommen med din ansökan! 

Tycker du att det låter som en spännande och varierande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter? Skicka då in din ansökan snarast! 

 

I denna rekrytering samarbetar Väsbyhem med Fasticon. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annie Knipplén på annie.knipplen@fasticon.se eller 073-398 87 51. 

 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 30:e maj. 

 

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning. 

 

 

Om Fasticon 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se  

 

 

Branschkategori

Ekonomi / Redovisning

Bransch

Redovisning / kontroll

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Redovisning

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Väsbyhem AB

Centralvägen 1

19422 Upplands Väsby

Hemsida

www.vasbyhem.se/

LinkedIn

 Instagram

Sista ansökningsdag

30:e maj

Arbetsplats

Upplands Väsby

Titel

Redovisningsekonom

Sektor

Offentlig

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 maj . Arbetsort : Upplands Väsby . Publicerat : 6 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Redovisningsekonom