Fasticon Kompetens

Redito söker en Junior Asset Manager

Redito är en oberoende investment manager med fokus på fastighetsinvesteringar på den Nordiska marknaden. Bolaget förvaltar fastigheter med starka kassaflöden som skall generera en långsiktigt hållbar avkastning till sina investerare. Totalt förvaltar Redito fastigheter med ett värde om 18 mdr kronor fördelade på tre bolag där Trophi Fastighets AB är det största.

Trophis strategi är att generera en stabil avkastning genom att investera i fastigheter med ett stort inslag av dagligvaruhandel. Sedan starten 2012 har bolaget vuxit kraftigr och är idag Sveriges största fastighetsbolag inom handel. Trophi äger cirka 170 fastigheter i Sverige och cirka 100 fastigheter i Finland vilket gör bolaget till Nordens ledande fastighetsbolag inom dagligvaror. 
www.redito.se    

Vill du vara en del av vår fortsatta expansion och utveckla Sveriges största fastighetsbolag inom handel? Drivs du av att göra affärer och utvecklas genom att utmana dig själv? 

Tjänsten
Som Asset Manager på Redito kommer du att arbeta i en dynamisk miljö där ledord som affärsdriv, enkelhet, flexibilitet och transparens karakteriserar oss. Du kommer primärt arbeta som en del i Reditos Asset management-team i Sverige. Teamet har en gemensam passion för fastigheter och affärer.

Som Asset Manager förvaltar och utvecklar man fastighetsportföljen som idag består av 170 handelsfastigheter i Sverige. I den juniora rollen kommer du att vara delaktig i alla delar av arbetet och avlasta de seniora kollegorna för att växa in i rollen med målet att du får fullt ansvar för en egen portfölj. Tjänsten utgår från fina lokaler på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm och du rapporterar till Head of Asset Management.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Aktivt verka för att skapa en hållbar utveckling av fastigheterna.
 • Analysera och följa upp utvecklingen i portföljen.
 • Investeringsanalys och rapportering.
 • Initiera, driva och utvärdera utvecklingsalternativ för våra fastigheter.
 • Styra, leda och följa upp externa konsulter och förvaltare.
 • Delaktig i fastighetstransaktioner.
 • Upprätthålla goda relationer till våra kunder i nära samarbete med Leasing Manager.
 • Vara uppdaterad om fastighetsmarknaden och hålla kontakt med kommuner.

Kvalifikationer

 • Relevant akademisk utbildning, gärna med inriktning fastighetsekonomi eller fastighetsjuridik.
 • Ca 2-3 års erfarenhet från kommersiell fastighetsförvaltning eller som analytiker.
 • Affärsorienterad.
 • God analytisk förmåga.
 • Goda kunskaper om den svenska detaljhandelsmarknaden och detaljister.
 • Erfarenhet av att arbeta med kundrelationer.
 • Körkort

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt på din personlighet och ditt engagemang. Du skall trivas med att arbeta i en föränderlig miljö med många intressanta affärskontakter och utmaningar. Du agerar professionellt i alla lägen och är service- och affärsdriven. Som person är du självständig och har tillit till dina egna professionella egenskaper. Du visar på gott omdöme, har god samarbetsförmåga, kommunicerar tydligt och arbetar på ett strukturerat sätt. Vidare är du noggrann, pragmatisk och flexibel. Du har en problemlösande förmåga och drivs av att fullfölja dina projekt mot uppsatta mål.

Välkommen med din ansökan
Om du tycker att tjänsten som Asset Manager passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Redito med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din CV på 
www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande, sista ansökningsdatum är dock den 30:e december 2018. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Wretman 
jeanette.wretman@fasticonkompetens.se eller på 0708-98 68 25.

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 december

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Redito söker en Junior Asset Manager