Fasticon Kompetens

Projektledning inom garantitid

Familjebostäder, en del av Stockholms stad, är ett bolag i stark tillväxt. De kommande åren utökas dagens ca 19 500 hyresrätter med flera tusen nya bostäder. Vi äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Med engagemang, kundfokus, affärsnytta och nytänkande i fokus jobbar vi för dagens och morgondagens kunder.


Vill du vara en av oss som bidrar till ett lyckat genomfört projekt?

 

Familjebostäder har definierat delprocessen för ett överlämnande från produktionen och ett mottagande hos förvaltningen. Totalt omfattar delprocessen både slutskedet i entreprenaden och starten till/och hyresgästens inflyttning samt även entreprenadens garantiskede. 

 

Syftet med en definierad process i överlämnandet- och mottagandet är att proaktivt kunna styra det skedet där allt ska falla på plats. 

 

Bolaget har genomfört ett pilotprojekt med ett positivt resultat och är nu i skedet att omsätta arbetssättet i daglig verksamhet.

 

Vill du vara med och arbeta i denna process tillsammans med oss övriga sakkunniga, projektledare, projektsamordnare och förvaltare för att säkerställa att det vi köpt också är det som levereras. 

 


TJÄNSTEN

Du kommer som Projektledare Garanti att vara delaktig och delansvarig i många spännande projekt vad gäller Familjebostäders fastighetsbestånd, vid både nybyggnation och ombyggnation. 

 

Du kommer att projektleda nyproduktions- och ombyggnadsprojekt enbart under garantitid utifrån vår process för överlämnande- och mottagandeskedet.

 

Tjänsten är placerad på bolagets Expertstödsenhet vilket gör att du kommer att ha nära tillgång till annat internt fackkunnigt stöd i genomförandet av uppdraget.

 

På enheten samarbetar vi parvis inom respektive fackområde, även om arbetet i sig är självständigt. ANSVAR

 • Medverka vid entreprenadbesiktningar för att biträda entreprenadens projektledare
 • Ta över projekt från entreprenadens projektledare enligt fastställd rutin
 • Projektleda garantiskedet, vilket innebär att:
 • Upprätta och följa upp budget för garantiskedet
 • Följa upp att fel enligt besiktningsprotokoll som upprättas under garantitiden blir avhjälpta.
 • Ansvara för regelbundna avstämningar av garantifelsanmälan med entreprenören
 • Bevaka, planera och avropa avtalade besiktningar under garantitiden
 • Bevaka vinter- och sommardriftfall samt servicebesök
 • Samordna redovisning av energiuppföljning
 • Stödja bolaget med erfarenhetsåterföring
 • Bidra till verksamhetsutveckling inom avdelningen i relevanta skeden.

 

VÅRA FÖRVÄNTNINGAR

För att passa i den här rollen vill vi att du har;

 • 10 års erfarenhet av att ha arbetat, som till exempel, projekt-, bygg- och/eller arbetsledare, i bygg- och fastighetsbranschen, och gärna med 15-20 års sammanlagd arbetslivserfarenhet inom samma bransch.
 • Mycket god kompetens kring lagar, bestämmelser, regelverk och standarder inom arbetsområdet (PBL, BBR, ABT06, AB04 med mera).
 • mycket god kunskap inom ekonomistyrning av projekt
 • god administrativ förmåga
 • genomfört tekniskt gymnasium och/eller relevant högskola


Meriterande kompetens

 • Behörighet som kvalitetsansvarig K enligt PBL är meriterande
 • Erfarenhet av att ha arbetat i en beställarfunktion är meriterande


Som person är du självgående och trygg i din kompetens. Du är saklig och professionell i bemötandet av andra människor. Smidighet och en god kommunikation är självklarheter för dig. Du ser samarbetet med andra som en viktig del av ditt arbete. Du vet att fråga när du själv inte har svaret. Att ha struktur och ordning och reda är viktigt för dig. Med din personlighet bidrar även du till en öppen och trivsam arbetsplats tillsammans med dina arbetskamrater. Här blir du en av oss som jobbar för nöjda och trygga hyresgäster samtidigt som vi ser till att det byggs nya hyresrätter i Stockholm. Hos oss får du en yrkesroll där du gör skillnad i människors liv!


 

Välkommen med din ansökan

Om du tycker att tjänsten som projektledare garanti passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

 

I denna rekrytering samarbetar Familjebostäder med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. 

 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2019-12-16.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Camilla Engström; camilla.engstrom@fasticon.se eller 072-389 99 71.

 

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Familjebostäder, AB

Hammarby Fabriksväg 67

STOCKHOLM

Hemsida

www.familjebostader.com

Titel

Projektledare garanti

Sektor

Offentlig

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Projektledning inom garantitid