Fasticon

Projektledare Nyproduktion

Balder äger, förvaltar och utvecklar bostäder, kommersiella fastigheter och hotell i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritannien och Norge och skapar attraktiva och trygga områden för människor att bo i och där nya affärer utvecklas.

 

Vår resa började 2005 och de senaste åren har minst sagt vart händelserika. Från en lokal aktör i Göteborg, Malmö och Stockholm till att vara en aktör på den nordiska marknaden. Fastighets AB Balder, eller Balder som vi går under, sysslar både med hyresrätter, bostadsrätter, kommersiella lokaler (från kontor till förråds- och lagerutrymmen), hotellverksamhet, garage och parkeringar.

 

Balder förvaltar fastigheterna i egen regi. Varje dag går över 600 kollegor till arbetet för att utveckla fastigheter, göra våra kunder nöjda, utveckla trivsamma och trygga områden och mycket mer. Vi älskar teamkänsla, och hos oss på Balder är alla precis lika olika.


Fastighets AB Balders portfölj växer i Stockholm och söker nu en erfaren projektledare till gruppen nyproduktion. Du som vill ha ett stort ansvar för att driva projekt och bygga din framtid med oss på Balder, vi vill gärna se din ansökan så snart som möjligt!

 

Om rollen

Som projektledare kommer du ta del av en spännande projektportfölj och leda flera nyproduktionsprojekt, både i city och förorter till Stockholm. Du är en nyckelperson och det är därför viktigt att du trivs med att ha stort ansvar samt att du har ett genuint engagemang för dina projekt.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Ansvara för att driva nyproduktionsprojekt, främst flerbostadshus.

• Framtagande av förstudie och kalkyler till projektering, upphandling, genomförande och uppföljning.

• Ansvara för tid, teknik, lagkrav, miljö, ekonomi.

• Samverkan och uppföljning av konsulter och entreprenörer.

 

Rollen kräver att du har ett starkt ledarskap och en god kunskap i byggprocesser och projektledning där du skapar rätt förutsättningar för att leverera enligt kostnads- och tidplan.

 

Du samarbetar nära övriga team som fastighetsutvecklingsgruppen och förvaltningen. I rollen rapporterar du direkt till projektchef nyproduktion Stockholm och sitter i centrala lokaler i Stockholm city.

 

 

Om dig

Du har mångårig erfarenhet i rollen som projektledare. Därmed är du väl medveten om att rollen innebär styrning av omfattning, tid, kostnader, personer och risk samt upphandlingar. Vad gäller upphandlingar får du gärna har tidigare erfarenheter från nyproduktionsprojekt för flerbostadshus.

 

Vidare har du god kompetens inom byggprocessen, entreprenadjuridik och allmän byggteknik, markarbeten och stombyggnation. Du är en duktig förhandlare och har en ekonomisk förståelse för alla delar i projekten.

 

Du är en duktig kommunikatör som samverkar med en ödmjuk och prestigelös attityd med övriga avdelningar, interna resurser och övriga aktörer. Med din framåtanda och starka drivkraft trivs du i ett entreprenöriellt företag. Förändring och nytänkande stimulerar dig.

 

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning samt vidareutbildning/läst kurser inom entreprenadjuridik, KA, BAS-P-U, förhandling, ledarskap.

 

 

Vad Balder erbjuder dig

Fastighets AB Balder är ett mycket framgångsrikt fastighetsbolag och på väg att bli Sveriges största fastighetsutvecklare. Du får möjlighet att projektleda alla varianter av bostäder (brf, hyresrätt, parhus, bovieror etc.), samt hotell, bilhallar, kontor och handelslokaler. Du får också möjlighet att påverka Balders sätt att utföra projektledning.

 

Här erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter både i denna roll och i din framtida karriär, i Sverige eller i något av våra andra länder.

 

 

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Fastighets AB Balder med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 25 mars 2021.

 

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073-415 43 13 eller mia.olsson@fasticon.se.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fastighets AB Balder

Tulegatan 2

11358 STOCKHOLM

Tillträde

Enligt överenskommelse

Titel

Projektledare Nyproduktion

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Projektledare Nyproduktion