Fasticon

Projektledare mark

Familjebostäder, en del av Stockholms stad, är ett bolag i stark tillväxt. De kommande åren utökas dagens ca 20 000 hyresrätter med flera tusen nya bostäder. Vi äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Med engagemang, kundfokus, affärsnytta och nytänkande i fokus jobbar vi för dagens och morgondagens kunder.


Projektledare mark till Familjebostäder
Familjebostäders 20 000 hyresrätter utökas de kommande åren med minst 5 000 nya bostäder. Samtidigt behöver det befintliga beståndet underhållas, därför behöver Familjebostäder bli fler!

Nu söker Familjebostäder en ny medarbetare som ska leda markprojekt. Här är det viktigt att trivas på jobbet och ha ett nära och välfungerande samarbete. Tillsammans med Familjebostäders trädgårdsspecialister och sakkunnig mark kommer du att vara en del av bolagets samlade markkompetens. Familjebostäder söker dig som vill vara delaktig i förvaltningsområdenas genomförandearbete vad gäller ombyggnad av den yttre miljön och i förekommande fall även avfallshantering.

Vi vill med denna annons att du i lugn och ro i hängmattan i sommar ska fundera och komma fram till att detta är en passande roll för dig att söka. Du har gott om tid, vi kommer behandla inkommande ansökningar först efter semesterperioden och har senaste ansökningsdag den 30 augusti.

Välkommen att bli en del av Familjebostäder!

 

Om tjänsten
Som projektledare mark arbetar du med ombyggnads- och underhållsprojekt inom markanläggningsarbeten och förändrad avfallshantering. Du ansvarar för och genomför produktionen av dessa projekt. I det arbetet ingår framtagning av förfrågningsunderlag och upphandling/avrop från ramavtal samt upprättande av ritningar och överlämning enligt fastlagd rutin till förvaltningen.

I det befintliga beståndet om 20 000 lägenheter så behöver även utemiljön förnyas och underhållas med jämna mellanrum. I ditt arbete som projektledare mark driver du små såväl som stora markprojekt som i genomförande kan ta flera år och som kräver samarbete med flera andra projektledare som leder andra delar i ett gemensamt underhålls eller ombyggnadsprojekt.

Projekten varierar från akuta mindre projekt som t.ex.slukhål eller trasiga ledningar till större planerade projekt som kan ta flera år från start till avslut. Detta ställer krav på gott samarbete med såväl andra projektledare på enheten som med förvaltningen eftersom dessa arbeten ofta genomförs medan hyresgästerna bor kvar i huset.

 

Uppdraget hanterar frågor utifrån nedan skeden:

 • Utredning
 • Projektering
 • Genomförande
 • Garanti

 

Kvalifikationer
Vi letar efter en erfaren person med följande kvalifikationer:

 • Eftergymnasial utbildning, eller motsvarande kunskaper införskaffade på annat sätt genom t.ex. längre yrkeserfarenhet eller arbetsrelaterade utbildningar.
 • Lång och bred erfarenhet av projektledning av underhålls och förnyelseprojekt inom mark.
 • Kunskap och erfarenhet av AMA Mark, Mätnings- och ersättningsregler, MER.
 • Kunskap och erfarenhet av entreprenadjuridik.

 

Meriterande

 • Kunskap och erfarenhet av arbete med avfallshantering.
 • Kunskap och erfarenhet av LOU, Lagen om offentlig upphandling.
 • Kunskap och erfarenhet av ritningshantering/GIS frågor
 • Kunskap och erfarenhet som beställare

 

Personliga egenskaper
Vi kommer fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas i rollen har du erfarenhet av markarbeten i rollen som projektledare. Du är självgående och arbetar engagerat och aktivt mot uppsatta mål. Du uppskattar att göra våra hyresgäster nöjda och därmed bidra till att uppfylla våra affärsmål. Du ser dig själv som en person som tycker det är spännande att hitta lösningar där andra ser hinder.

För tjänsten krävs att du har god samarbetsförmåga och erfarenhet av att bygga långsiktiga relationer. Du gör inte skillnad på människor och värnar det goda samarbetet. Att odla relationer är något du tycker är intressant, men också ser som en trevlig och naturlig del i din arbetsvardag.

Tack vare dina tidigare erfarenheter och lärdomar är du trygg i din roll, pedagogisk i dialog med kunder och duktig på att lyssna in behov för att skräddarsy lösningar.

 

Att jobba hos Familjebostäder
Familjebostäders värdegrund är en viktig del i det dagliga arbetet. Där betonar de engagemang, kundfokus, affärsnytta och nytänkande. Nu står Familjebostäder inför en spännande utveckling i företaget med tillväxt och fokus på samhällsnytta.

Här blir du en del av ett genuint och trevligt bolag med goda värderingar och ett fint arbetsklimat som månar om miljö, samhällsfrågor och sina anställda samtidigt som bolaget är i en spännande tillväxt- och utvecklingsfas.

Familjebostäder erbjuder dig en bred och utvecklande roll med många kontaktytor, trevliga lokaler, god arbetsmiljö och delaktighet med engagerade kollegor. Du får också tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling, goda anställningsvillkor och för rätt person finns bra utvecklingsmöjligheter.

 

Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Familjebostäder AB med Fasticon. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Kanka på Jeanette.kanka@fasticon.se eller 072-389 99 75. Under juli har vi semester och därmed sker inget urvalsarbete. I augusti sker löpande urval och sista ansökningsdag är den 30 augusti.

 

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på 
www.fasticon.se

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

 

    

 

Om denna position

Arbetsgivare

Familjebostäder AB

Hammarby Fabriksväg 67

120 07 STOCKHOLM

Hemsida

www.familjebostader.com

Titel

Projektledare mark

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Jeanette Kanka

Affärsområdeschef Rekrytering

jeanette.kanka@fasticon.se

072-389 99 75

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 juli

Kategorier : Projektledning


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Projektledare mark