Fasticon Kompetens

Projektledare hyresrätter

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Vi erbjuder ett spännande uppdrag som projektledare för byggnation av bostäder med hyresrätt.

Tjänsten 
I arbetet som byggprojektledare deltar du i hela byggprocessen, från tidiga idéskisser fram till inflyttning. Arbetet är självständigt och utvecklande och du befinner dig i en expansiv och stimulerande miljö. Arbetet innefattar mer specifikt att:

  • Leda projekteringsarbeten
  • Upprätta förfrågningsunderlag och entreprenadhandlingar
  • Handla upp projektörer och byggentreprenader
  • Ansvara för projekt- och byggledning
  • Överlämna till Riksbyggens förvaltningsorganisation

Som projektledare ansvarar du självklart för att projekten håller uppställda marknads-, tids-, ekonomi- och kvalitetsramar. Du är även kontaktperson gentemot kunder, myndigheter och leverantörer.

Vi har kontor i Malmö och Helsingborg och projekt över hela Skåne. Placeringsort för tjänsten är Helsingborg, men tjänstgöring kan ske i Skåne samt övriga regionen. Vi välkomnar därför kandidater som bor på båda orterna.

Tjänsten kräver att du har körkort.

Vem är du?
Vi söker dig som initiativrik, självständig och ansvarsfull. Du ska ha förmågan att se och möta kunders behov samt att agera professionellt. Det är även viktigt att du har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog och att kunna informera på ett tydligt sätt.

Du är civilingenjör eller har annan likvärdig högskoleutbildning inom bygg. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en stryka.

Vad erbjuder vi dig?
Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomiskt välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. För att trivas bör du dela dessa grundläggande värderingar som bygger på samhällsutveckling, att sätta människor i centrum och att verka för en hållbar utveckling.

Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, med möjlighet till kompetensutveckling och stor möjlighet att vara med och påverka. Riksbyggen erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter internt.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Riksbyggen med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/sök jobb. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på 070 – 989 50 13.

Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 9 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Projektledare hyresrätter