Fasticon

Projektledare för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Vi söker en erfaren projektledare med kompetens inom renhållningsområdet! 

 

Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en projektledare inom renhållning som omgående kan gå in i ett längre konsultuppdrag med preliminärt slutdatum våren 2023. Uppdraget är på heltid och uppdraget kommer att utföras hos kunden som är en kommun på södra sidan av Stockholm.

 

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:

•    Att arbeta med utredning och utveckling av verksamheten.

•    Ha kontakt och dialog med medborgare, entreprenörer samt branschkollegor.

•    Arbeta strukturerat med entreprenörsstyrning och upphandlingsarbete. 

•    Budgetarbete.

•    Planera och ta fram kampanjer gällande renhållning.

•    Upphandla entreprenad för skadedjur.

 

Vi söker dig som har relevant utbildning, förslagsvis inom projektstyrning eller miljö/avfall. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom området och känner dig bekväm i din roll. För uppdraget behöver du ha goda kunskaper om lagstiftning för miljöarbetet. Erfarenhet av LOU eller från en politiskt styrd organisation är meriterande. B-körkort är ett krav.

 

För att lyckas väl i rollen krävs att du är självgående och ansvarstagande. Du bör ha en god kommunikativ förmåga, samt vana av att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare ser vi att att du trivs i en roll där du får arbeta med utveckling, ta initiativ för aktiviteter och arbeta mot tydliga mål.

 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare inblick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se. 

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Utvecklare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Kungsbroplan 3A

11227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Titel

Projektledare - Renhållning

Sektor

Offentlig

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Miljö & Naturbruk Projektledning


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Projektledare för konsultuppdrag