Fasticon Kompetens

Projektledare - Familjebostäder

Familjebostäder är ett bolag i stark tillväxt. Dagens 19 000 hyresrätter utökas de kommande åren med minst 5 000 nya bostäder och då behöver vi bli flera! Vi äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Med engagemang, kundnytta, affärsmässighet och nytänkande i fokus jobbar vi för dagens och morgondagens kunder. Välkommen att bli en av oss!

 

Familjebostäder söker Projektledare

Har du ett intresse för bostäder, människor och långsiktigt byggande så tror vi att detta kan vara en tjänst för dig! Vi växer och söker nu två projektledare varav en senior med lång erfarenhet från branschen. Hos oss får du en bred roll med många samarbeten i olika funktioner, ett stort eget ansvar och möjlighet att jobba med en av Stockholms viktigaste frågor – bostadsfrågan.

Tjänsten 
Som projektledare på Familjebostäder har du en central roll med uppdraget att driva nybyggnadsprojekt för flerbostadshus med fokus på miljö och social hållbarhet. Här får du möjlighet att komma in tidigt i processen och leda projekt från antagen detaljplan till överlämnande till förvaltningen. Målet är att skapa nya attraktiva bostadsområden med bra lägenheter och goda miljöer inom Stockholms Stad. Du sitter i trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad och rapporterar till Gruppchef Nyproduktion.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Projekt- och byggledning av tilldelade projekt
  • Leda projekteringsarbeten, upprätta förfrågningsunderlag
  • Upphandling av konsulter och entreprenader
  • I förekommande fall handleda biträdande projektledare i dess roll för att stödja projektet och utveckla deras projektledningsegenskaper 
  • Delta i att utveckla Familjebostäders verksamhet

Kvalifikationer

  • Du har akademisk byggteknisk utbildning alternativt motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
  • Du har flerårig erfarenhet av att arbeta som projektledare i genomförandeskedet
  • Kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av nyproduktion av flerbostadshus är starkt meriterande
  • Kunskaper i LOU är meriterande

Personliga egenskaper 
Som person är du självgående, resultatinriktad och har ett gott omdöme när det gäller att ta beslut. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, kommunicerar både muntligt och skriftligt på ett tydligt sätt och skapar goda relationer såväl internt som externt. Att du tar ansvar för din uppgift samtidigt som du är strukturerad och noggrann är framgångsfaktorer i ditt dagliga arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du är en engagerad person som tar initiativ och driver dina projekt mot uppsatta mål.

Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Familjebostäder erbjuder en arbetsplats som kännetecknas av engagemang, kundfokus, affärsnytta och nytänkande.
  
Ansökan
Om du tycker att tjänsten som projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Familjebostäder med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande, sista ansökningsdatum är dock 25 februari.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jennica Klaman på jennica.klaman@fasticonkompetens.se eller på 073-415 43 22.

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Projektledare - Familjebostäder