Fasticon Kompetens

Projektledare Eftermarknad - Veidekke

Veidekke Sverige har cirka 1800 anställda och en omsättning på cirka 10 miljarder SEK (2017). Verksamheten omfattar såväl bygg och anläggning som bostadsutveckling, och ambitionen är att vara ett annorlunda företag, präglat av entusiasm, sunda värderingar och respekt för kunden. Veidekke Sverige är en del av Veidekke-koncernen som är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag.

I den här rollen ansvarar du för projekt i eftermarknadsskedet för nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter. Det är dig våra kunder vänder sig till vid inflyttning – och garantiskedet där de förväntar sig kundservice som imponerar. Du stöttar också dina kollegor runt om i bolaget med dina tekniska kunskaper.

Det är stor variation i arbetsuppgifterna och ingen dag är den andra lik. Har du intresse för el, vvs och ventilation och trivs med flera kontaktytor är detta jobbet för dig!

Tjänsten innebär stort eget ansvar, att som representant för Veidekke i eftermarknadsskedet säkerställa en bra leverans och nöjda kunder i alla led.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för hantering av ärenden under garantitiden
  • Delaktig i tillträdet, besiktningar och servicebesök
  • Leda förvaltning och uppföljning av alla delar i leveransen från Veidekke
  • Återkoppling till kund inom angiven tidsram
  • Skapa nöjda kunder både externt och internt

Kvalifikationer

  • Grundläggande tekniska kunskaper inom områdena bostad, fastighet och bygg
  • Viss ekonomisk kunskap kring fastigheter
  • Erfarenhet från serviceyrke är starkt meriterande
  • Kunskap om entreprenadjuridik är meriterande
  • Tidigare erfarenheter från bostadsprojekt eller fastighetsutveckling är meriterande

Har du erfarenhet som exempelvis projektledare, arbetsledare, entreprenadingenjör eller ventilationstekniker och har erfarenhet från bostadsprojekt eller fastighetsutveckling tror vi du snabbt kommer in i rollen.

Du som person 
Du är en diplomatisk lagspelare som alltid värnar om teamet och har god samarbetsförmåga över alla gränser. Du kommer som bäst tillrätta när du har många bollar i luften. Att arbeta på ett strukturerat, analytiskt och lösningsorienterat sätt är några av dina självklara verktyg för att lyckas.

Du trivs med att kommunicera med andra människor och du använder alltid fakta som bas när du skall argumentera för din sak.

Välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Veidekke med Fasticon Kompetens AB. Du söker tjänsten på 
www.fasticonjobb.se

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anna Svedberg på anna.svedberg@fasticonkompetens.se eller på 0766-39 63 71. Vår målsättning är att tillsätta tjänsten innan semestern, så vänta inte med din ansökan!

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Projektledare Eftermarknad - Veidekke