Fasticon Kompetens

Projektledare

Vi på Planör är konsulter i bygg- och fastighetsbranschen, där vi driver och leder projekt från idé till verklighet. Med hjärta, hjärna och jävlar anamma skapar vi mervärden för våra kunder och en grund för långsiktiga samarbeten. Våra kunder är allt från de som själva använder sina fastigheter till företag som ser fastigheter som en investering.

Planör är precis som alla andra byggkonsulter, fast tvärt om. Istället för att favorisera enskilda individer samlas vi runt varandras kompetenser. Precis som i en familj har alla en viktig roll att spela. Somliga kan visserligen mer, springer fortare och är starkare, men det spelar ingen roll. Vi skjuter varandra framåt, det enskilda arbetet är stort men det är tillsammans vi gör skillnad. 
 
Tjänsten
Vi söker dig som är erfaren i bygg- och fastighetsbranschen och som idag kanske känner dig lite understimulerad i ditt nuvarande arbete. Det absolut viktigaste för oss är att du har ett härligt driv och engagemang, vilken genre i byggbranschen du arbetar inom spelar lite mindre roll. Du kan exempelvis ha arbetat som projektledare, byggledare, kalkylator, arkitekt, miljö- eller brandkonsult och känner att du vill göra skillnad. I gengäld erbjuder vi dig en arbetsplats att längta till och utvecklas genom.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att du är driven, kreativ och engagerad är en självklarhet men för att lyckas i rollen bör du även vara tillmötesgående och ha ett lösningsorienterat förhållningssätt. Det bör också finnas en ekonomisk medvetenhet hos dig, vilket innebär att du förstår och tillämpar affärsmässiga principer.
 
Ansökan
Om du tycker att Planör verkar vara ett företag som passar dig och hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Planör med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 31 augusti 2017.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Håkon Hansen på hakon.hansen@fasticonkompetens.se eller på 0721-64 52 55.

Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 11 augusti

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Projektledare