Fasticon Kompetens

Projektledare

Drömmer du om att jobba för ett företag med siktet inställt på framtid och hållbar förändring?

 

Med sin verksamhet och visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO₂-medveten energi har St1 både viljan och möjligheten att hitta lösningar som bidrar till förändring. St1 jobbar målmedvetet med att utveckla grönare drivmedel och moderna, långsiktigt hållbara energilösningar. Företaget har en mångårig erfarenhet av att driva stationer för drivmedel och här finns också en obotlig nyfikenhet på framtiden. Hur kommer morgondagens smarta påfyllningsstationer och marknadsplatser att se ut? Det vi vet är att det just nu händer mycket på stationssidan och bolaget behöver förstärka sin bygg och underhållsavdelning med en projektledare. Är du lockad att vara med på den utvecklingsresan? Det här är din möjlighet!


Vad tjänsten innebär

Bygg och underhållsavdelningen ansvarar för att St1:s stationer och marknadsplatser alltid är moderna och funktionella och kanske viktigast av allt att de är byggda och utformade enligt konstens alla regler. Som projektledare på avdelningen kommer du självständigt att driva om- och tillbyggnadsprojekt. Det kommer också markprojekt och emellanåt nybyggnadsprojekt. Sannolikt blir du även delaktig i rivningsprojekt.

 

Du kommer parallellt att ansvara för, och driva, flera projekt i olika faser och på olika orter. Stationerna där projekten drivs kan vara allt från större bemannade till mindre helt obemannade. Kontaktytorna i rollen är många både internt och externt. Det är myndigheter, entreprenörer, konsulter och givetvis alla dina kollegor inom St1. I organisationen finns ytterligare tre projektledare och en underhållsingenjör som är de kollegor du kommer att arbeta närmast. Du rapporterar till chefen för bygg- och underhållsavdelningen. 

 

Arbetsuppgifter i urval:

• Beställare och byggherre för egna projekt.

• Driva parallella om-, till- och nybyggnadsprojekt.

• Budgetansvar för egna projekt.

• Utformning av anläggningar.

• Ansvara för att egna projekt uppfyller lagstiftning och myndigheters regelverk.

• Kontakter med entreprenörer, leverantörer, konsulter samt myndigheter.

 

 

Vad St1 erbjuder dig

St1 är ett generöst företag där du har goda möjligheter att utvecklas. Man månar om att vara en trivsam arbetsplats och värnar om dig som medarbetare. Organisationen är platt och det är samtidigt högt i tak med en öppen och kommunikativ miljö. Du kommer att bli varmt välkomnad in i en engagerad verksamhetskultur av entreprenörskap och nytänkande. De är öppna för nya idéer, ansvarar för sitt arbete och är stolta över vad de åstadkommit. När du startar din anställning erbjuds du en gedigen introduktion som är anpassad utifrån dig och din roll.

 

 

Vad är viktigt för att trivas i rollen?

I denna roll tror vi att du behöver vara en person som är relationsskapande och som snabbt hittar lösningar på uppkomna problem. Struktur, processer och planering ligger naturligt för dig i ditt dagliga jobb. Tillsammans med detta har du även förmågan att ha ett långsiktigt perspektiv.

 

Du har ett par års erfarenhet att driva hela processen i om- och tillbyggnadsprojekt. Du är också van att hantera flera projekt i olika faser samtidigt. Vi ser även att du har en högskoleutbildning inom bygg eller liknande. Om du har erfarenhet av att tidigare drivit markrelaterade projekt är det meriterande. Då du kommer ha många interna och externa kontakter både verbalt och i skrift behöver du ha goda kunskaper i svenska såväl som engelska. B-körkort behövs för att kunna ta sig mellan olika arbetsområden.

 

 

Välkommen med din ansökan!

Vi ser fram emot att få din ansökan. Vi intervjuar löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men du ansöker enkelt via www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

 

I denna rekrytering samarbetar St1 med Fasticon. Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jeanette Kanka på 0723-899975.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

St1 Sverige AB

Löfströms allé 5

172 66 SUNDBYBERG

Hemsida

www.st1.se

 Facebook

LinkedIn

Titel

Projektledare

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

  

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sundbyberg . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Projektledare