Fasticon Kompetens

Projektledare

Rotpartner är ett konsultföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster inom projektledning, byggteknisk konsultation, ombyggnad, renovering och utveckling av fastigheter. I dagsläget har de kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. Företaget arbetar både med bostäder och kommersiella lokaler där deras främsta kunder är privata och allmännyttiga fastighetsbolag, kommunala förvaltningar och bostadsrättsföreningar.


Rotparners grundläggande synsätt är att leda uppdrag och projekt med stor omsorg, brinnande engagemang och med öppenhet göra människor delaktiga för att utveckla relationer för väl fungerande samarbeten. Vi vill träffa dig som vill skapa värden i fastigheter och hjälpa kunder att utveckla ett attraktivt fastighetsbestånd för ett hållbart samhälle.

 

Vi erbjuder

Du erbjuds en arbetsplats med korta beslutsvägar och som välkomnar egna initiativ. Arbetsplatsens klimat är hjälpsamt och tillåtande med en god teamkänsla. Vidare erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete där du får möjlighet att ta en övergripande roll och leda projektprocesser.

 

Om tjänsten

I rollen som projektledare arbetar du med olika typer av projekt, allt från om- och tillbyggnader till nybyggnation, det gäller både bostäder, kontor och butiker. Teamet består av sex projektledare, en teamledare samt vd och vår ambition är att växa. Några andra arbetsuppgifter är:

 

  • Driva, samordna och genomföra projekt i varierande storlek från start till mål
  • Samverka med verksamheter i idéstadiet samt under byggprocessens gång
  • Kontakt med entreprenörer samt genomförande av besiktningar
  • Målstyrning och kontinuerlig uppföljning av mål

 

Vem är du?

För att trivas och fungera bra i projektledarrollen ser vi att du är en strukturerad och målinriktad person som har förmåga att axla flera projekt parallellt. Du trivs i ledarrollen, där du genom din goda kommunikativa förmåga och sociala kompetens har lätt för att föra fram din talan. Samtidigt är du samarbetsorienterad och har ett prestigelöst fokus på gruppens gemensamma mål.

 

Din profil

Då rollen innefattar en del större projekt letar vi efter en erfaren person med följande kvalifikationer:

 

  • Högskole- eller civilingenjörsutbildning alternativt minst tre-årig eftergymnasial utbildning inom bygg eller fastighet
  • Du har minst 10 års relevant yrkeserfarenhet varav minst fem år som projektledare
  • Genomfört och färdigställt projekt av större storlek, det kan vara flerbostadsprojekt eller kommersiella byggnader
  • Byggteknisk kunskap
  • Körkort för personbil

 

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

 

I denna rekrytering samarbetar Rotpartner med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2020-01-19.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annika Loberg på 0709-89 50 13.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se 

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Rotpartner Malmö AB

Adelgatan 2

21122 Malmö

Hemsida

www.rotpartner.se

Tidsfrist

19-01-2020

Titel

Projektledare

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 18 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Projektledare