Fasticon Kompetens

Projektledare

Nordomatic är en specialiserad tillväxtkoncern med fokus på 'smart buildings’ och energieffektivisering i större fastigheter. Verksamheten startade 1967 och är idag den ledande, oberoende partnern inom fastighetsautomation med c:a 400 medarbetare och en omsättning som överstiger 800 MSEK. Koncernen är verksam i Sverige, Danmark och Norge. I Sverige finns kontor på 8 platser i landet. Nordomatics huvudkontor ligger i Stockholm/Globen. Våra medarbetare har givit oss höga poäng i ENPS (Employee Net Promotor Score). Snittresultatet i Sverige är 11, och resultat över 20 anses visa att medarbetarna verkligen trivs. På Nordomatic är resultatet i Sverige 38, och i Danmark 30, vilket vi är väldigt stolta över! Vi är också certifierat Karriärföretag 2017.


Är du en erfaren projektledare som vill arbeta med utmanande och spännande projekt i Stockholm?

Vill du arbeta med spännande, kvalificerade projekt tillsammans med avancerad och nyskapande teknik i en grupp som värdesätter samarbete?
Vill du arbeta på en arbetsplats där du har goda utvecklingsmöjligheter där du själv äger din egen utveckling i bolaget?

Sök tjänsten som projektledare hos Nordomatic!Om tjänsten

Som projektledare ansvarar du för projektens måluppfyllnad och ekonomiska resultat. Du arbetar proaktiv från upphandling, planering, resurstillsättning till att driva projekten framåt. Du genomför löpande avstämningar med entreprenörer, leverantörer, intern personal samt slutkund.


Nordomatic är ett litet bolag med korta beslutsvägar. Hos dom får du möjlighet att arbeta i och leda spännande projekt inom fastighetsautomation. Projektens storlek varierar. Läs gärna mer på vår hemsida om projekten som Nordomatic redan genomfört: https://nordomatic.com/se/

 
Du utgår från de fina lokalerna i Globen och rapporterar till regionchef.


Dina erfarenheter

För att lyckas och trivas i denna roll vill vi att du har flera års erfarenhet av projektledning. Du har goda kunskaper inom fastighetsautomation och en god branschkännedom (VVS-system, konstruktion, projektering). Vidare är du teknisk intresserad samt har affärsmanskap och är en god kommunikatör. Du har systemvana från t ex Jeeves eller liknande projektsystem och har flytande svenska i tal och skrift och god förståelse i engelska.


Vem du är

I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Du är målmedveten och lösningsorienterad. Du arbetar strukturerat och planerar och organiserar arbetet även under stressiga perioder.  Du är nyfiken i din personlighet och har goda ledaregenskaper och känner dig trygg i rollen som ledare.  


Tycker du att Nordomatic verkar vara ett spännande företag med intressanta tjänster? Skicka in din ansökan så berättar vi mer om tjänsten och hur det är att arbeta på Nordomatic!Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Nordomatic med Fasticon.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringansvarig Mia Olsson 073 415 43 13, mia.olsson@fasticon.se eller kandidatansvarig Parastoo Afsharian 076- 632 08 99, parastoo.afsharian@fasticon.se


Varmt välkommen med din ansökan!

 


Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på
 www.fasticon.seBranschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Nordomatic

Arenavägen 27

121 77 Johanneshov

Hemsida

nordomatic.se

Titel

Projektledare

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Projektledare