Fasticon

Projektchef Nyproduktion

Balder äger, förvaltar och utvecklar bostäder, kommersiella fastigheter och hotell i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritannien och Norge och skapar attraktiva och trygga områden för människor att bo i och där nya affärer utvecklas.

 

Vår resa började 2005 och de senaste åren har minst sagt vart händelserika. Från en lokal aktör i Göteborg, Malmö och Stockholm till att vara en aktör på den nordiska marknaden. Fastighets AB Balder, eller Balder som vi går under, sysslar både med hyresrätter, bostadsrätter, kommersiella lokaler (från kontor till förråds- och lagerutrymmen), hotellverksamhet, garage och parkeringar.

 

Balder förvaltar fastigheterna i egen regi. Varje dag går över 600 kollegor till arbetet för att utveckla fastigheter, göra våra kunder nöjda, utveckla trivsamma och trygga områden och mycket mer. Vi älskar teamkänsla, och hos oss på Balder är alla precis lika olika.


Nu växlar vi upp vår nyproduktion i Stockholm, är du redo? 

Vi reser en ny stadsdel i Kungens kurva, bygger nya bostadsrätter på Östermalm och nyrestaurerade bostadsrätter på Norrmalm för att nämna några av våra projekt. Vi på Balder söker därför en nyproduktionschef till vår projektorganisation i Stockholm. Intresserad? Då vill vi få din ansökan så snart som möjligt!

 

Om rollen

Som projektchef nyproduktion kommer du att leda och driva gruppen med ansvar för genomförandet av nybyggnadsprojekt. Du har ett övergripande operativt ansvar för projektgruppen samt fokus på utveckling, ledarskap och framtida utökning av gruppen med rekryteringar.

 

Rollen rapporterar till projektchef Sverige och du kommer arbeta tätt med Fastighetsutvecklingsgrupp och Förvaltargruppen i Stockholm. Du sitter med i ledningsgruppen för projekt.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Planering, kravställning och uppföljning av projekten på portföljnivå. Säkerställer att rutiner efterlevs.

• Riskbedömer och kvalitetssäkrar projektledarnas kalkyler, tidplaner och entreprenadkontrakt, samt stötta i regleringsfrågor med entreprenör.

• Bidrar med förbättringsförslag och agerar på erfarenhetsåterföring och förbättra genomföranden.

•  Ansvarar för att projektresultaten årligen förbättras, vilket leder till ett positivt bidrag till förvaltningsresultatet.

• Personalansvar, rekryteringar, lön-/utvecklingssamtal etc.

• Samverkan med övriga grupper/funktioner.

 

I rollen behöver att du har ett starkt ledarskap och en god kunskap i projektledning och byggprocesser där du skapar rätt förutsättningar för gruppen att leverera enligt kostnads- och tidplan. 

 

Du kommer utgå från ett kontor med centrala lokaler i Stockholm City.

 

 

Om dig

Som person är du kommunikativ och förtroendeingivande med en god samarbetsförmåga och trivs allra bäst i en ledarroll. Du motiveras  av att leda och bygga en stark projektledningsorganisation och årligen utveckla affären där projektresultaten förbättras. Att sätta nya mål är något som utmanar dig och du tycker att förändringar och nytänkande är stimulerande och tillhör vardagen.

 

Vi ser att du har mångårig erfarenhet från en ledarroll från konsult-, entreprenad- och/eller fastighetsbolag och tidigare arbetat med Nyproduktion bostäder. Vidare har du hög kompetens inom projektledning, entreprenadjuridik, byggkostnader och upphandling samt byggteknik och byggprocesser.

 

Det är meriterande med en akademisk utbildning, exempelvis byggingenjör. 

 

 

Vad Balder erbjuder dig

Fastighets AB Balder är ett mycket framgångsrikt fastighetsbolag som är på väg att bli Sveriges största fastighetsutvecklare. Du får möjlighet att ansvara för flera projektportföljer (brf, hyresrätt, parhus, bovieror, etc.), samt hotell, bilhallar, kontor och handelslokaler. Utöver det har du också möjlighet att påverka Balders sätt att utföra projektledning.  

 

Här erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter både i denna roll och i din framtida karriär, i Sverige eller i något av våra andra länder.

 

 

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Fastighets AB Balder med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 22 maj 2021.

 

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson 073-415 43 13 eller mia.olsson@fasticon.se.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fastighets AB Balder

Tulegatan 2

11358 Stockholm

Tillträde

Enligt överenskommelse

Titel

Projektchef Nyproduktion

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Projektchef Nyproduktion