Fasticon

Projektchef

Biliakoncernen är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar. Bilia har cirka 150 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer personbilar av märket Volvo, BMW, Toyota, Mercedes-Benz, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart, Alpine och XPENG samt transportbilar av märket Renault, Toyota, Mercedes, Nissan och Dacia och lastbilar av märket Mercedes-Benz.


Bilia söker en engagerad och målinriktad projektchef

Är du en driven och motiverande ledare som attraheras av mål och utveckling? Söker du nästa steg i karriären där du får större utrymme att påverka? Vill du vara en del av ett väletablerat bolag i stark tillväxt? Då kan du vara den vi söker till rollen som projektchef till Bilia!

 

Om tjänsten

Bilias fastighetsavdelning ansvarar för cirka 100 filialer och avdelningen består av 27 medarbetare. De är geografiskt utspridda från Malmö till Luleå och den här tjänsten är placerad i Stockholm, Bilia Segeltorp. I tjänsten förekommer resor inom Sverige.

 

Bilia söker en projektchef inom fastigheter till en ny spännande roll inom bolaget då Bilia expanderar, vilket ger möjligheten för rätt person att vara med att forma tjänsten. Som projektchef inom fastighet ansvarar du för projekt inom ny-, till- och ombyggnationer, du leder till viss del även egna projekt. Du arbetar med affärsutvecklingsenheten för expandering.

 

Du arbetar nära fastighetschefen och tillsammans arbetar ni för att utveckla och driva utvecklingen framåt. Vidare kommer du att granska hyresavtal och göra teknisk/miljöbesiktning i samråd med miljöexpert inför förvärv av nya bolag. Du arbetar även tillsammans med generalagenter angående fastighetsrelaterade förändringar och tidsplan.

 

Hos Bilia arbetar du enligt värdeorden; engagemangkompetensrespekt och att vara äkta vilket genomsyrar det daglig arbetet.

 

 

Kvalifikationer

För denna tjänst krävs det att du har erfarenhet av liknande arbete som har inneburit personal- och resultatansvar med framgångsrikt ledningsarbete och goda resultat. Du har högskoleutbildning, troligtvis inom byggnadsteknisk linje samt utbildning inom projektledning.

 

Vidare har du:

• Goda kunskaper i de system och program som används i arbetet t.ex. kalkyl- och projektuppföljningsprogram.

• Kunskaper inom projektekonomi, entreprenadjuridik, arbetsmiljö- och miljölagstiftning.

• Erfarenhet av upphandling av entreprenader och projektstyrning.

• Byggnadstekniska kunskaper.

• B-körkort.

• Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

 

Personliga egenskaper

• Engagerande och motiverande samt skapar en positiv arbetsmiljö.

• Mål- och utvecklingsinriktad.

• Inkluderande med fokus att utveckla sina medarbetare.

• Kommunikativ samt god förmåga att samverka.

• God administrativ-, planerings- och prioriteringsförmåga.

 

 

Det här erbjuder Bilia  

Hos Bilia får du möjlighet att komma in i en börsnoterad koncern med tillväxt som strategi samt en tjänst med stort inflytande. Där blir du en del av en inkluderande kultur som bygger på mångfald och präglas av omtänksamhet, öppenhet och stolthet! I rollen som projektchef får du också möjlighet att påverka verksamheten och utveckla den.

 

Bilia värnar om deras medarbetares välmående, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja ett gott välbefinnande, hälsa och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning. Bilia har flera gånger blivit nominerad till "Årets arbetsgivare", de arbetar hårt och kontinuerliga med kultur, värdegrund, ledarskap och arbetsmiljö.

 

 

Välkommen med din ansökan! 

Om du tycker att tjänsten som projektchef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

 

Urvalsarbetet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

 

I denna rekrytering samarbetar Bilia med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annie Knipplén på annie.knipplen@fasticon.se eller 073-398 87 51.

 

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning. 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

BILIA AB

Smista allé 31

141 74 Segeltorp

Hemsida

www.bilia.se

 Facebook

LinkedIn

 Instagram

@BiliaSverige

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Projektchef

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Projektchef