Fasticon Kompetens

Operativ Driftchef - F O Peterson & Söner Byggnads AB

F O Peterson & Söner byggnads AB är Sveriges äldsta byggföretag, grundat 1870. Vi är ett privatägt familjeföretag som är verksamt i Göteborg. Vi är verksamma inom arkitektur, byggnation, grundförstärkning, snickeri och fastighetsförvaltning. FO Peterson kommer att utöka sitt fastighetsbestånd och pågående byggprojekt kommer att resultera i ytterligare minst 100 lägenheter och flera kommersiella lokaler att förvalta inom ett par år.

Tjänsten
F O Peterson söker nu en operativ driftschef till en nyinrättad tjänst. Det är en kombinerad tjänst där du delvis kommer att arbeta som drifttekniker och delvis som driftschef med att bla driva vissa mindre projekt. Du ansvarar för den löpande driften av ca 35.000 m2 lokaler och mer än 50 lägenheter. Du kommer att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer.

Arbetsuppgifter

  • Drift, skötsel och underhåll av fastighetstekniska system
  • Upphandling av årsavtal för div. tjänster
  • Energiuppföljning
  • Driftsoptimering
  • Kundkontakt
  • Arbetsleda övriga drifttekniker
  • Hantera, genomföra och delegera felanmälningar
  • Delta i möten med andra fastighetsägare i Nordstan
  • Samordning och arbetsledning av entreprenörer

Din profil
Vi söker dig som har stor erfarenhet av olika fastighetssystem och av felsökning och reparationer av tekniska installationer såsom ventilation, värme, el samt styr/regler. Du har arbetat med fastighetsdrift i några år, gärna kommersiella fastigheter.

Vem är du?
Du gillar kombinationen av att arbetsleda och även vara operativ i verksamheten.  För att trivas i rollen tror vi att du är en flexibel lagspelare. Eftersom arbetet innebär daglig kontakt med våra kunder, samarbetspartners och kollegor så tror vi att du är en person som har lätt för att skapa goda relationer. Du är bra på att organisera och planera dina arbetsuppgifter med god framförhållning. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. 

Hos oss finns det möjligheter att utvecklas och växa i rollen.

Ansökan
När det gäller denna rekrytering samarbetar F O Peterson med Fasticon Kompetens AB. Tycker du att tjänsten låter intressant, skicka in ditt CV på 
www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Evelina Johnson på evelina.johnson@fasticon.se eller 076-610 18 57.

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 27 januari . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 27 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Operativ Driftchef - F O Peterson & Söner Byggnads AB