Fasticon Kompetens

Områdeschef

KlaraBo Sverige AB söker en Områdeschef till Bollnäs

Under hösten 2018 bildade KlaraBo tillsammans med Samhällsbyggnadsbolaget i Norden (SBB) ett JV, som förvärvat fastigheter med totalt 1600 lägenheter på sex orter i Sverige. Hyresrätterna finns på orterna Bollnäs, Borlänge, Ludvika, Malmö, Smedjebacken och Sundsvall. JV-bolaget kommer också att arbeta aktivt för att växa genom förvärv och nyproduktion. Affären innebär att KlaraBo och SBB utökar sitt samarbete, utöver den byggrättsutveckling som redan görs i JV-form.

 

Läs mer om KlaraBo på www.klarabo.se

 

Nu söker vi en driven områdeschef till vårt kontor i Bollnäs! Du erbjuds möjligheten att få verka och utvecklas i en arbetsmiljö med ambitiösa kollegor i ett snabbväxande bolag.

 

Om tjänsten:

I rollen som områdeschef kommer du att vara ansvarig för vårt kontor i Borlänge och ett mindre förvaltningsteam där. Området innefattar fastigheter med hyresrätter, samt ett mindre antal kommersiella lokaler.

 

Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter blir att:

  • ansvara för god förvaltning av KlaraBos fastigheter i området
  • ansvara för att ytterligare utveckla kontoret i Bollnäs och vara KlaraBos representant på plats
  • ansvara för personalen på kontoret och leda och utveckla individerna i teamet
  • vara involverad i nyproduktionsprojekt
  • bidra till företagets generella utvecklings- och kvalitetsarbete

 

Kvalifikationer och personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett flertal års erfarenhet som förvaltare eller förvaltningschef (med fördel av bostäder) eller som haft annan roll inom fastighetsbranschen, som vi bedömer som relevant i sammanhanget, samt en för tjänsten adekvat utbildning alternativt likvärdig yrkeserfarenhet.

 

För att lyckas i rollen, ser vi att du som person är driven, initiativrik och självständig, och att du innehar lite av en entreprenörsanda, där du utmanas och stimuleras av att få vara med och bygga, utveckla och skapa värden i en växande verksamhet. Du är en person som förstår hur man utvecklar fastigheter!

 

Vidare vill vi att du är lösningsorienterad, affärsmässig, flexibel och prestigelös – tjänsten kommer att innefatta ansvar, uppgifter och utmaningar av skiftande slag.

 

Vi erbjuder:

En utvecklande, ansvarsfull roll i ett växande, innovativt bolag, där möjligheterna till eget inflytande och egen påverkan, kommer vara mycket goda! Vi erbjuder dig chansen att växa i din yrkesutövning tillsammans med KlaraBo i en entreprenöriell och mycket stimulerande arbetsmiljö.

 

Ansökan:

Vill du bli en del av KlaraBo Sverige, så ser vi gärna din ansökan omgående.

 

I denna rekrytering samarbetar KlaraBo med Fasticon Kompetens och du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se.

 

Sista ansökningsdag är 2019-09-29

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Karlsson på 0734-076625 eller peter.karlsson@fasticon.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

 Branschkategori

Fastighet

Bransch

Förvaltning

 

 

Om denna position

Arbetsgivare

KlaraBo Förvaltning AB

Box 1449 Gävle

Hemsida

www.klarabo.se

Titel

Områdeschef

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Peter Karlsson

Rekryteringskonsult

peter.karlsson@fasticon.se

073-4076625

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 29 september . Arbetsort : Bollnäs . Publicerat : 27 augusti

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Områdeschef