Fasticon Kompetens

Områdeschef

Fastpartner är ett svenskt börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar egna fastigheter. Vi har ett fastighetsbestånd, på över 1,4 miljoner kvm och vårt fokus är främst kommersiella fastigheter. I beståndet ingår produktion, lager, logistik, kontor, butiker och samhällsfastigheter såsom köpcentrum samt bostäder. 
Genom att vi aktivt förvaltar våra egna fastigheter skapar vi tillsammans med hyresgästerna gemensamma fastighets- och lokallösningar vilket är en av våra framgångsfaktorer. Våra ledord är enkelt, engagerat och nära. Vi strävar efter snabbhet i beslut och information samt entusiasm i att skapa marknadens absolut främsta fastighetslösningar. Läs mer om vår verksamhet på www.fastpartner.se


Vad innebär rollen som Områdeschef på Fastpartner?

I rollen som Områdeschef har du ett helhetsansvar för våra centrumanläggningar i Hässelby Gård, Tensta och Rinkeby samt våra butiksfastigheter i Kallhäll och Bro. Du får möjlighet att utveckla Fastpartners affär och fortsätta ett väl fungerande samarbete med Fastpartners kunder i affärsområdet. Du har personalansvar och arbetsleder och utvecklar en grupp på fem personer med förvaltare och drifttekniker.

Rollen innebär att du har ett övergripande ansvar för förvaltning och uthyrning samt har resultatansvaret för samtliga fastigheter i området. Du arbetar både med kort- och långsiktiga mål för att leda, driva och utveckla verksamheten framåt. Fokus i rollen är att skapa lönsamhet i affären och nöjda kunder. Du rapporterar till Regionchef.

Placering är kontoret i Lunda/Spånga i Stockholm. Du är även dagligen ute och och för dialog med våra kunder i ditt arbetsområde.

Vilka arbetsuppgifter ingår i rollen?

Som Områdeschef jobbar du med affärsplanering som innefattar budget-, prognosarbete och kvartalsavstämningar. Du har ansvar för teknisk förvaltning, samt för att planera drift, skötsel och underhåll. Uthyrning och hyresförhandling är en viktig del av arbetet och du driver även arbetet gällande marknadsbevakning, marknadsföring och event i centrumen.  

I rollen ingår också att tillsammans med dina medarbetare upphandla och genomföra om/tillbyggnationer samt hyresgästanpassningar. Du ansvarar även för att arbetsmiljöarbetet utförs efter Fastpartners riktlinjer.

Vem tror vi att du är?

Vi tror att du är väldigt duktig på att kommunicera och föra en bra dialog med kunder och dina medarbetare. Då rollen innebär att du leder en grupp så tror vi även att du har god erfarenhet av att utveckla och jobba med arbetsmiljön inom gruppen samt att leda och motivera personerna i din grupp. Du skapar engagemang genom att själv vara engagerad i dina kollegor och kunder. Fastpartner är ett företag där öppenhet mellan kollegor är centralt. Vi tror därför att du är bra på att lyssna och kommunicera.

Du har en stor personlig mognad och känner dig trygg i din roll. Du jobbar strukturerat och är van att driva dina egna projekt från start till mål. Vi tror att du tycker om och drivs av att jobba med ett starkt varumärke och du delar våra värderingar.

Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Du innehar även B-körkort.

Vad erbjuder Fastpartner?

Det som kännetecknar oss på Fastpartner är vår starka drivkraft att utvecklas i vårt arbete och vår entreprenörsanda. I Lunda/Spånga är vi ett gäng på 20 personer och vår framgångsfaktor är kunskap som vi delar med varandra, arbetsglädje och ett öppet arbetsklimat.

För oss är det en självklarhet att vi jobbar med social hållbarhet inom området vi är verksamma i. Vi är aktiva och drivande i flera externa nätverk och har en framträdande roll i olika forum i våra områden för att bidra till en positiv utveckling.

Vi är en långsiktig aktör inom fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling med en platt organisation och korta beslutsvägar.

Hur du söker rollen

Om du tycker att tjänsten som Områdeschef låter som ett naturligt vidare steg i din karriär så skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Fastpartner med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 1 mars 2019

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på rickard.frykendahl@fasticon.se eller på 073-447 52 34.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se  

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 februari

Kategorier : Chef & Ledning Juridik Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Områdeschef