Fasticon

New Business Manager

Nyttobostäder är ett nytänkande boendebolag som äger och förvaltar kvadrat- och klimatsmarta lägenheter i egna fastigheter. Boenden som möjliggör stadens framtida utveckling, företagens attraktionskraft och individens livskvalitet. Våra kunder är företag samt organisationer inom samhällsnyttiga funktioner. Med entreprenörsanda, en stark affärsidé och en modern fastighetsportfölj, drivs vi av att lösa ett växande behov av flexibelt boende och mot en ambition om att bli branschledande inom företagsboenden. Svenska Nyttobostäder är sedan november 2020 noterade på Nasdaq First North Growth Market.


Svenska Nyttobostäder söker en New Business Manager

Trivs du i en entreprenörsdriven och dynamisk miljö? Vill du vara en del av en organisation där bland annat flexibilitet och nytänkande uppskattas och prioriteras? Som New Business Manager hos Svenska Nyttobostäder får du en nyckelroll där du har stora möjligheter att vara med och påverka i en tillväxtresa!

 

Om rollen

Svenska Nyttobostäder växer och söker nu en New Business Manager. I den här rollen kommer du självständigt att driva uthyrningsprocessen från projekt till signerat hyresavtal i enlighet med uppsatta mål. Rollen innebär att du arbetar både operativt och strategiskt i nära samarbete med bolagets ledning, förvaltningsorganisation, projektutveckling och marknadsavdelning. Det är med andra ord en bred roll med många spännande kontaktytor.

 

Med utgångspunkt i projektidén kommer du ansvara för att hyra ut bostäder i Stockholmsområdet genom blockhyresavtal mot företag, institutioner och kommuner samt uthyrning av kommersiella lokaler för att nå projektets och företagets uppsatta mål. Tillsammans med COO medverkar du även till att med ett innovationsperspektiv identifiera nya affärer och verksamhetsstrategier. Marknads-, omvärlds- och områdesanalys ingår därmed också bland dina arbetsuppgifter.

 

Rollen innefattar även: 

• Konceptuell uthyrning.

• Proaktiv och uppsökande bearbetning av potentiella hyresgäster, samarbetspartners och Tenant Reps för att etablera och upprätthålla ett bra kontaktnät.

• Driva och utveckla nya affärsmodeller och för att ta vara på nya affärsmöjligheter.

• Bistå med strategi- och analysarbete i vidare expansion.

• Bevaka den lokala bostads- och lokalhyresmarknaden.

• Planera och genomföra sälj- och marknadsaktiviteter för respektive fastighet i projektskedet.

• Registrera och dokumentera i digitala affärsstöd.

• Medverka vid prognos- och budgetarbete.

• Visning, förhandling och avtalsskrivning.

• Kalkylering och upprätta rumsbeskrivningar.

• Vara delaktig vid hyresgästanpassningar fram till hyresgästens tillträde.

• Delta i omförhandlingar.

 

New Business Manager rapporterar till COO och tjänsten är placerad på Svenska Nyttobostäders huvudkontor centralt i Stockholm.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som håller dig uppdaterad om omvärldstrender och tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och affärsutveckling i minst fem år. Du har ett upparbetat kontaktnät och ett genuint intresse för fastigheter och ser fram emot att bidra med långsiktiga och lönsamma affärer. Vi sätter stort värde på dig som person, att du ska passa in i Svenska Nyttobostäders organisation och trivas. 

 

Vidare ser vi att du har:

• Relevant eftergymnasial utbildning.

• Erfarenhet från den kommersiella fastighetsbranschen eller hotellnäringen.

• Ser affärsmöjligheter och nya sätt att göra affärer.

 

Om du har goda kunskaper inom fastighets- och hyresjuridik är det meriterande.

 

Vem är du?

För att trivas i denna breda och nya tjänst hos ett bolag i stark frammarsch behöver du vara driven, lösnings- och målorienterad. Vi ser även att du är noggrann och prestigelös kombinerad med en handlingskraftig personlighet.

 

Då kontaktytorna är många och breda är det viktigt att du har vana av att arbeta i team, samtidigt som du har ett självständigt arbetssätt där du själv tar ansvar för ditt arbetsområde.

 

Du är utåtriktad och duktig på att bygga relationer och att underhålla dem. Vi tror vidare att du är en nyfiken, flexibel och engagerad person som trivs i en entreprenörsdriven miljö där förändringar sker snabbt.

 

Vad Svenska Nyttobostäder erbjuder dig

Utvecklingen hos Svenska Nyttobostäder går fort framåt och som New Business Manager får du en nyckelroll i att vara med och påverka deras tillväxtresa. Här får du möjlighet att arbeta i ett noterat fastighetsbolag som har en redan på förhand beslutad tillväxtplan.

 

Hos Svenska Nyttobostäder finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Företagskulturen präglas av professionalitet, flexibilitet, snabbhet och nytänkande.

 

Välkommen med din ansökan! 

Om du tycker att tjänsten som New Business Manager passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

 

I denna rekrytering samarbetar Svenska Nyttobostäder med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Lyngen på caroline.lyngen@fasticon.se.

 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 12:e december. 

 

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning. 

 

Om Fasticon 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Annat

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Utvecklare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Svenska Nyttobostäder Management AB

Regeringsgatan 59

11159 Stockholm

Hemsida

nyttobostader.se/

Arbetsplats

Stockholm

Titel

New Business Manager

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 november

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb New Business Manager