Fasticon Kompetens

MKB söker en Underhållschef

MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med över 300 anställda. Med drygt 23 000 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av ca 33 miljarder kronor. och med 32 procent av hyresmarknaden, är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö. MKB:s vision - Hem för var och en - är visionen om ett Malmö där varje individ har bra boende.

 Nu söker vi en Underhållschef till en spännande och stimulerande tjänst!

Tjänsten:

Uppdraget som Underhållschef på MKB, innebär att du tillsammans med dina medarbetare i underhållsgruppen, leder och samordnar ett aktivt underhållsarbete av de större tekniska funktionerna i MKB:s fastigheter.

Du kommer ha ett arbetsledande ansvar för en grupp om ca 13 personer, som arbetar med aktiv underhållsplanering, projektledning och ritningar.

Utöver teknisk kompetens, där du med fördel är den breda generalisten snarare än specialisten, ställs krav på god ledarförmåga, att du är kommunikativ och har ett genuint intresse för kund. Underhållsgruppen har ett mycket viktigt ansvar för att bidra till kundnöjdhet inom MKB!

Underhållsgruppen samarbetar nära MKB:s förvaltningsverksamhet kring såväl planering som genomförande av projekt, och det planerade underhållet bidrar långsiktigt till att MKB:s fastigheter och bostadsområden upplevs som välskötta och attraktiva.

Dina arbetsuppgifter:

Dina viktigaste arbetsuppgifter och ansvarsområden blir att:

  • leda underhållsverksamheten i enligt med plan och fastställda ramar och beslut
  • ansvara för att den löpande planeringen av underhållet genomförs
  • tillse att beslutade underhållsprojekt genomförs
  • tillse så att det finns en långsiktig underhållsstrategi
  • leda medarbetarna och få dem att växa och trivas, samt verka för ett gott samarbetsklimat
  • tillse så att din medarbetargrupp har det stöd i form av t ex ramavtal och konsulter, som krävs för att underhållsverksamheten skall kunna bedrivas ändamålsenligt
  • bidra till utvecklingen av MKB:s verksamhet genom delaktighet i olika tvärfunktionella arbetsgrupper

Till ditt stöd kommer du, utöver dina medarbetare, ha upphandlingsfunktion, controller, juristkompetens, samt övriga stabsfunktioner inom bolaget. Din närmaste chef blir den administrativa chefen.

 Kvalifikationer:

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning och/eller fastighetsunderhåll. Du har en relevant högskoleutbildning eller yrkeserfarenhet, som bedöms likvärdigt. Du har sedan tidigare en väldokumenterad chefs-/ledarskapserfarenhet av en lite större arbetsgrupp med resultatansvar, och du är mer av en generalist än specialist.

Du har med fördel erfarenhet från beställarsidan, samt erfarenhet av offentlig upphandling (LOU). Vidare behärskar du skriftlig framställning i form av ex. underlagsrapporter och kalkyler.

Personliga egenskaper :

Du är en drivande, lösningsorienterad person, som ser möjligheter snarare än hinder. Du innehar goda ledaregenskaper och en förmåga till ett helhetsperspektiv. Vidare är du affärsmässig, analytisk och besitter en god kommunikativ förmåga. Du har också ett utpräglat kundfokus.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Underhållschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, ser vi gärna din ansökan omgående! I denna rekrytering samarbetar MKB med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas löpande, så vänta inte för länge med att söka.

Har du frågor angående tjänsten, är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Karlsson på 0734-076625 alternativt peter.karlsson@fasticonkompetens.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb MKB söker en Underhållschef