Fasticon Kompetens

MKB söker en Senior Fastighetsanalytiker!

MKB Fastighets AB är till för Malmö och Malmöborna. 
MKB:s vision – Hem för var och en – är visionen om ett Malmö där varje individ har bra boende. MKB ska tillhandahålla bra bostäder i hela staden, arbeta innovativt med att stärka Malmös attraktionskraft och bidra till en stad för alla. Tre värderingar ligger till grund för MKB:s arbete: modiga, enkla, tillsammans. Med över 23 000 lägenheter och drygt 1000 lokaler, till ett värde av 33 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB Malmös ledande bostadsbolag och en av Sveriges största fastighetsägare.

Är du analytisk, initiativrik och affärsdriven? Då finns det nu en mycket spännande möjlighet för dig!

MKB Fastighets AB är ett dynamiskt och kreativt bolag, som sätter likhetstecken mellan affärsnytta och samhällsnytta. Med en stark finansiell ställning kan MKB vara med och driva utvecklingen i både branschen och staden. Nu söker vi dig som har hunnit skaffa dig en god erfarenhet inom området fastighetsanalys.

Tjänsten
Du erbjuds en kvalificerad tjänst som senior fastighetsanalytiker hos oss, där du kommer att jobba självständigt och drivande med att leda arbetet med fastighetsanalys inom MKB. Dina viktigaste arbetsuppgifter och ansvarsområden blir att:

  • Göra analyser, upprätta förvärvskalkyler och beslutsunderlag
  • Delta i förhandlingar i samband med förvärv
  • Delta i framtagande och analys av nyproduktion, samt beslutsunderlag
  • Bevaka fastighetsmarknaden relaterat försäljningar
  • Ansvara årsskiftesvärderingar

Kvalifikationer

  • Du är Civilingenjör Lantmäteri eller med annan fastighetsekonomisk utbildning, som vi bedömer likvärdig
  • Du har minst 5 års erfarenhet av kvalificerad fastighetsvärdering och vi ser gärna att du besitter erfarenhet från bostadssidan

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är analytisk, strukturerad, affärsdriven, har hög integritet och är självgående och initiativrik. Du är driven när det kommer till skriftlig framställning och presentationer, samt förmår att självständigt driva utvecklingen av analys- och värderingsarbetet.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Fastighetsanalytiker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, ser vi gärna din ansökan omgående. I denna rekrytering samarbetar MKB med Fasticon Kompetens AB

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas löpande.

Har du frågor angående tjänsten, är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Karlsson på 0734-076625 alternativt peter.karlsson@fasticonkompetens.se.

Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : För 5 timmar sedan . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb MKB söker en Senior Fastighetsanalytiker!