Fasticon

Lokalansvarig fastighetsförvaltare

Vill du arbeta för en av Linköpings största aktörer på lokalmarknaden, utveckla branschen och visa vägen framåt? För en lagspelare med tidigare erfarenhet av förvaltning kan utökningen av affärsområdet Lokaler inom Stångåstaden vara rätt möjlighet!

 

Stångåstaden har totalt 130 000 kvm lokalarea fördelat på 400 lokaler i varierande storlek och för olika inriktningar. Företaget har kommersiella lokaler som butiker, restauranger, kontor och föreningslokaler och offentliga lokaler som förskolor, service- och vårdboenden. Stångåstaden växer hela tiden i takt med att företaget bygger och utvecklar Linköping.


Lokalansvarig fastighetsförvaltare till Stångåstaden

Nu expanderar Stångåstaden, är det dig de söker? Om du vill arbeta i en bred roll med helhetsansvar i kombination med många sociala kontaktytor kan det här vara en roll för dig. Dessutom är Stångåstaden en organisation som värnar hållbarhet och innovation – här har du en fin chans till att bidra på riktigt!

 

 

Din roll

I rollen som fastighetsförvaltare hos Stångåstaden får du ett brett helhetsansvar för uthyrning, utveckling och förvaltning av offentliga och kommersiella lokaler. Arbetet sker i nära samarbete med andra funktioner inom företaget. Du har även externa kontakter med myndigheter och entreprenörer. Vidare har du en daglig kontakt med hyresgäster, håller i fastighetsmöten och sköter hyresgästförhandlingar.

 

Att ta fram nya lokalhyresavtal, omförhandla dem och vara delaktig i att upprätta underhållsplaner ingår i arbetsuppgifterna, liksom att bevaka och följa upp myndighetsbesiktningar och säkerställa att avvikelser åtgärdas. I arbetet ingår dessutom en del administration, samt budget- och prognosansvar.

 

Du rapporterar till affärsområdeschefen som har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och av arbete på Stångåstaden.

 

Sammanfattningsvis kan du se fram emot en varierad arbetsvardag med många sociala kontaktytor.

 

 

Vem du är

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning fastighetsförvaltning eller annan för tjänsten relevant utbildning. Med tanke på rollens bredd bör du ha minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, liksom kunskaper i fastighetsekonomi och hyresjuridik. Vidare uttrycker du dig väl på svenska i tal och skrift och har B-körkort.

 

Grundkunskaper inom bygg- eller fastighetsteknik och erfarenhet av offentliga och kommersiella lokaler är meriterande. Erfarenhet av arbete med service är också meriterande.

 

Som person är du prestigelös, kommunikativ och lyhörd. För att bli framgångsrik i rollen är det avgörande att du har ett genuint intresse för service och en affärsmässig inställning. Det är även viktigt att du har god samarbetsförmåga, är driven och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

 

 

Vi erbjuder dig

Stångåstaden är ett kundfokuserat företag som brinner för sin samhällsuppgift. De värnar om balansen i livet och arbetslivet och leds i arbetet av deras tre värderingar – trygga, professionella och aktiva. Stångåstaden har även under de senaste åren utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser bland medelstora företag, där kulturen präglas av engagemang, öppenhet och inflytande.

 

Hos Stångåstaden får du möjlighet att växa i en öppen och resultatorienterad företagskultur där du får uppmuntran och stöd när du vill ta nya steg i din personliga utveckling och karriär. Du blir en del av ett företag med stark ekonomi och ett långsiktigt tänk som ger dig resurserna att göra skillnad på riktigt. Du får även en chef som är tydlig och tillgänglig samt sätter mål och ger sina medarbetare frihet och visar tillit.

 

Här möts du av en öppen företagskultur där du får vara med och påverka och blir del av en härlig gemenskap och en stark drivkraft att nå visionen – ett steg före.

 

 

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Stångåstaden med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karina Andersson på 073-023 22 18 alternativt karina.andersson@fasticon.se.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Fastighetsförvaltare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Stångåstaden AB

LINKÖPING

Hemsida

livet.stangastaden.se/

Titel

Fastighetsförvaltare

Sektor

Offentlig

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 24 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Lokalansvarig fastighetsförvaltare