Fasticon Kompetens

Logistics Designer

Logicenters är en ledande utvecklare och ägare av moderna logistikanläggningar i Norden med närvaro i Sverige, Danmark, Norge och Finland och över 1,6 miljon kvadratmeter logistikutrymme. Logicenters utvecklar, bygger om och äger moderna logistikanläggningar på de viktigaste platserna i regionen. Logicenters är specialiserade på modern logistik och alla fastigheter uppfyller de höga krav på kvalitet, effektivitet och flexibilitet som krävs av logistikverksamhet i världsklass. Logicenters bildades av NREP 2015. Mer information: www.logicenters.com


Arkitekt eller byggnadsingenjör sökes till rollen som Logistics Designer

Vill du bli en viktig del i Logicenters resa mot att bli Nordens största fastighetsutvecklare inom logistik? Logicenters växer och utökar nu organisationen med en Logistics Designer. Söker du en arbetsplats där man har roligt på jobbet, i en organisation som präglas av framåtanda och utveckling? Tycker du dessutom att CAD är det roligaste som finns och deltar gärna i tidiga skeden av byggprocessen? Sök då den här tjänsten!


Om tjänsten

I den nya rollen som Logistics Designer kommer du att vara en del av Logicenters utvecklingsteam och ha ett nära samarbete med våra projektledare. Du kommer att vara med i tidiga skeden och vara den som står för det visuella perspektivet vid etableringen av nya logistikanläggningar. Ditt ansvar kommer att vara att driva arbetet med framställandet av bygglovshandlingar, byggnadsprojektering och kommunikationsmaterial.


Exempel på arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du få möjlighet att:

  • Arbeta med att utveckla fastighetsprojekt inom lager och logistik i Sverige, Danmark, Finland och Norge
  • Delta i tidiga skeden där du är med och analyserar möjligheter för optimal placering, utformning och design utifrån givna förutsättningar och våra kunders önskemål
  • Upprätta bygglovsritningar, färdigprojektering och samgranskning av entreprenörers ritningsunderlag
  • Stötta affärsutvecklingsgruppen med att utveckla högkvalitativt presentationsmaterial så som renderingar etc.


Din profil

Vi tror att du som söker har en utbildning inom arkitektur alternativt är byggnadsingenjör, gärna med fokus på CAD-projektering, och du har några års arbetserfarenhet. Du har en känsla för det visuella och känner dig trygg i att ta fram kommunikations- och presentationsmaterial. Kunskaper i 3D-modellering BIM, Revit, eller liknande samt djup kunskap om Photoshop är meriterande.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person trivs du med att arbeta i team och uppskattar samarbete. Du gillar utveckling och tar gärna själv initiativ till nya projekt. Kommunikation ligger dig varmt om hjärtat, såväl muntlig som skriftlig och bildlig.


Ansökan

Om du tycker att tjänsten som Logistics Designer passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Logicenters med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på 
www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på 
moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.


Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.Branschkategori

Ingenjörsyrken

Bransch

Bygge

Alternativ branschkategori

Fastighet

Alternativ bransch

Utvecklare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Logicenters

50330 borås

Hemsida

logicenters.com/

Arbetsplats

Borås

Titel

Logistics Designer

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Borås . Publicerat : 28 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Transport & Logistik


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Logistics Designer