Fasticon Kompetens

Kundcentermedarbetare till Urbano

Urbano är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och utvecklar fastigheter i Sverige. Idag består fastighetsportföljen av ca 2 700 lägenheter till ett värde av 2,7 miljarder och planen är att kontinuerligt växa de närmaste åren.

Urbano står för långsiktighet och är en aktiv hyresvärd där vårt mål är att erbjuda våra hyresgäster en god service och ett tryggt boende. Bolaget ägs av ICA-handlarnas Förbund som är en medlemsorganisation för Sveriges ICA-handlare och majoritetsägare i det börsnoterade ICA Gruppen. På www.urbano.se hittar du mer information om oss.

NY MEDARBETARE TILL FASTIGHETSBOLAGET URBANOS KUNDCENTER - ÄR DU DERAS NYA KOLLEGA? 

Är du en person som trivs med att ge bra service och tycker om att arbeta med människor? Vill du vara på en arbetsplats där du får vara lösningsorienterad och en av företagets viktigaste person? Nu har du chansen att utveckla dina färdigheter inom fastighetsbranschen och bli vår nya medarbetare på kundcenter.

OM TJÄNSTEN
Som medarbetare på vårt kundcenter är du ansiktet utåt och har dagligen kontakt med våra hyresgäster i olika ärenden. Du har en samordnande roll och trivs med många kontaktytor. I denna roll ska du via inkommande samtal och mejl hjälpa kunden med deras olika frågor. Du blir en viktig del av ett engagerat team som tillsammans alltid strävar efter högsta möjliga kundnöjdhet. För att trivas i rollen är det viktigt att du har servicekänsla, förmåga att skapa goda relationer och tar ansvar för ditt arbete. Du har förmåga att strukturera ditt arbete och du sätter kunden först. Du har god samarbetsförmåga och trivs också med att arbeta självständigt.

ARBETSUPPGIFTER
Under en vanlig dag i denna roll förekommer följande;

  • Ge kundservice till våra hyresgäster
  • Administrativ registrering i vårt fastighetssystem
  • Samordna felanmälningar med våra driftansvariga
  • Hantera viss hyresadministration
  • Samverka med kollegor och tredjepartsorganisationer på drift och förvaltarsidan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av en liknande tjänst med kundkontakt via telefon/ mail samt administrativa uppgifter kopplade till ärendehantering
  • Har ett intresse för fastighetsbranschen
  • Har god data- & systemvana

Det är meriterande om du har vidareutbildning eller erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person utmärker du dig genom att du är serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har en god samarbetsförmåga och har en god förmåga att skapa struktur på ett effektivt sätt. Din kommunikation är tydlig och du säkerställer att budskap når fram.  Du identifierar dig med våra värderingar: Personligt, enkelt och innovativt.

VI ERBJUDER DIG
Urbano erbjuder dig en social roll i ett stabilt fastighetsbolag. Här får du får möjlighet att utveckla verksamheten inom ditt ansvarsområde och bidra med dina idéer – på riktigt!

Då Urbano befinner sig i en expansiv fas ges du möjlighet att arbeta med verksamhetsutveckling och bidra till att sätta rutiner och strukturer inom ditt ansvarshetsområde.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Urbano med Fasticon Kompetens AB. Därav är Urbanos önskemål att alla samtal och mail kring tjänster går till Fasticon Kompetens AB.  

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på 
www.fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är söndagen den 27 maj 2018, så skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linnéa Nilsson på 
linnea.nilsson@fasticonkompetens.se eller på 073 – 415 43 21.

SNABBFAKTA
Placeringsort:
 Lästmakargatan 3 (Stureplan) 
Typ av uppdrag: Rekrytering, heltid
Arbetstid: 40 tim/veckan (Kundcentrets öppettider: mån-tors 8-16, fre 8-15)
Start: Enligt överenskommelse 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Kundcentermedarbetare till Urbano