Fasticon Kompetens

Kundansvarig - Bollebo

Stiftelsen Bollebygds Hyresbostäder eller som vi även säger Bollebo, är Bollebygds allmännyttiga bostadsstiftelse med uppdraget att främja bostadsförsörjningen i kommunen. Bollebos styrelse väljs av kommunfullmäktige i Bollebygds kommun och stiftelsen står under överinseende av kommunstyrelsen. 
Bollebo äger fastigheter i Bollebygd, Olsfors och Töllsjö. Placeringen utmed RV 40 mellan Borås och Göteborg ger oss ett mycket fördelaktigt läge. Vi äger och förvaltar 455 bostäder och 12 lokaler med tillhörande parkerings- och garageplatser. Samtliga bostäder och lokaler är hyresrätter. 
Bollebo har ett varierat utbud av bostäder i små områden med trivsamma gårdsmiljöer och valmöjlighet avseende standard och servicegrad erbjuds kunden. Förvaltningen sker miljömedvetet och nära kunden. Vi har ambitionen att ha välskötta och välunderhållna lägenheter där kunden kan känna sig trygg i sin vardag. Litenheten ger oss också möjlighet att skapa trivsel och närhet till hyresgästerna.

Tjänsten 
Du kommer arbeta i en kombinerad tjänst som uthyrare och kundansvarig. I rollen ingår en stor variation av arbetsuppgifter, men ditt huvudfokus är uthyrning av lägenheter och parkeringsplatser. I rollen ingår också att ta emot kundbesök och svara i telefon.

Du kommer tillhöra ett litet team där det råder ett tillåtande klimat och du har stor möjlighet att påverka allt från arbetsuppgifter till hur man bäst hyr ut nyproducerade lägenheter. 

Arbetsuppgifter
- Uthyrning av lägenheter och parkeringsplatser 
- Administration av hyror 
- Daglig kundkontakt
- Ansvara för informations- och bostadsmöten
- Delta och initiera marknadsföringsaktiviteter

Erfarenhet
- Erfarenhet av uthyrning, gärna hyresrätter 
- B-körkort 
- Grundläggande kunskaper i engelska då flera hyresgäster inte har svenska som modersmål

Vem är du?

För att trivas på Bollebo är du flexibel och kan lätt byta mellan arbetsuppgifter. Du är bra på att hantera hyresgäster och möta människor i olika situationer. Eftersom du kommer tillhöra en liten grupp är det viktigt att du vill arbeta på en arbetsplats där ni hjälps åt och där samarbete är en naturlig del av din vardag. 

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bollebo med Fasticon Kompetens AB. Du söker tjänsten på 
www.fasticonjobb.se  Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anna Svedberg, anna.svedberg@fasticonkompetens.se eller 0766-396 371.

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Bollebygd

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Kundansvarig - Bollebo