Fasticon Kompetens

Konsultativ projektledare

HSB Stockholm är en medlemsägd organisation som jobbar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi erbjuder allt ifrån förvaltningstjänster till medlemskap för bostadsrättsföreningar och är bostadsrättens främsta företrädare. Vi är en värderingsstyrd organisation som jobbar efter visionen att ”vi ska vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla våra intressenter när det gäller boendet”, vilket vi uppnår genom att jobba med både hjärta och hjärna. Våra värderingar är grunden i hela vår verksamhet. På HSB Stockholm får du chansen att växa och utvecklas.Är du projektledare inom bostad och vill arbeta konsultativt mot bostadsrättsföreningar? Är du intresserad av att arbeta i en fri roll med stora möjligheter till utveckling? Då är tjänsten på HSB rätt för dig!

Om rollen

På HSB får du möjlighet att arbeta i en spännande roll som projektledare där du driver projekt från försäljningsstadiet, förstudie och projektering fram till överlämnande till kund. Som projektledare arbetar du konsultativt med att stötta bostadsrättföreningar och hitta lösningar som passar deras behov bäst. Du kommer att ha stor frihet i rollen som projektledare och kan sätta din egen prägel på hur avdelningen kommer att utvecklas framåt.

Tjänsten är placerad på HSB huvudkontor på Kungsholmen men möjlighet finns även att arbeta på något av lokalkontoren i Stockholm. I rollen rapporter du till områdeschef inom affärsområdet Strategisk Förvaltning.


Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär, men är inte begränsade till:
• Driva projekt inom yttre miljö från ax till limpa
• Försäljning av tjänster mot bostadsrättföreningar
• Fakturering
• Upphandling av tjänster
• Arbeta relationsskapande
• Samverka med projektledare och övrig förvaltning


Din bakgrund

Vi ser att du har följande bakgrund för att trivas och lyckas i rollen som projektledare på HSB.
• Minst fem års erfarenhet i rollen som projektledare inom bostäder.
• Erfarenhet av yttre miljö eller betong.
• Utbildning i entreprenadjuridik.
• Utbildning i platsgjuten betong klass II är meriterande.
• Erfarenhet av konsultativt arbete.


Personliga egenskaper

Vi söker dig som har god organisationsförmåga och tycker om att arbeta i en fri roll där du har stor möjlighet att bidra till att utveckla affärsområdet. Du är trygg i din roll, är pedagogisk i dialog med kunder och är duktig på att lyssna in behov för att skräddarsy lösningar. Som person är du mån om att alltid leverera kvalitativa lösningar men är samtidigt inte rädd för att pröva nya saker som kan förbättra ditt arbete.


Ansökan

Om du tycker att tjänsten som projektledare på HSB passar väl in på dina kvalifikationer och hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar HSB med Fasticon. 

För att söka tjänsten, registrera ditt CV på 
www.fasticonjobb.se . Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är fredag 2020-11-20. Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl 073 447 52 34. 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs gärna mer på 
www.fasticon.se  och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se   


Branschkategori

Fastighet

Bransch

Projektledare


    
Om denna position

Arbetsgivare

HSB Stockholm Ek. förening

Fleminggatan 41

STOCKHOLM

Hemsida

www.hsb.se

Titel

Projektledare

Sektor

Privat

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

0Ansök nu
 

Sista ansökningsdag : 20 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Konsultativ projektledare