Fasticon

Kommersiell uthyrare

Heimstaden är ett av Europas ledande bostadsfastighetsbolag med över 120 000 bostäder i 10 länder och ett fastighetsvärde om 203 mdkr. Heimstaden förvärvar, utvecklar och förvaltar fastigheter med ett långsiktigt perspektiv. Guidade av värderingarna Dare, Care och Share skapar företagets 1 800 medarbetare värde för ägare och omtänksamma boenden för hyresgäster.


Kommersiell uthyrare sökes till Heimstaden

Är du en erfaren kommersiell uthyrare som trivs i ett entreprenöriellt bolag där du får vara med och påverka? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Hos Heimstaden blir du en del av ett bolag som skapar långsiktigt värde för aktieägare, samarbetspartners och kunder – men också för våra medarbetare och för samhället som helhet.

 

 

Om rollen

Heimstaden söker nu sin nästa kollega till sitt härliga team i Malmö för att fortsätta stärka sitt arbete med att skapa en riktigt bra kommersiell miljö för sina hyresgäster. Det kommersiella beståndet i Skåne består idag av ca 160 000 m2.

Som kommersiell uthyrare kommer du att arbeta tillsammans med tre andra kollegor som, liksom du, kommer arbeta med kommersiell uthyrning inom sina respektive ansvarsområden.

 

Du kommer utgå från kontoret i Malmö, vilket det är lätt att ta sig till både kommunalt och med bil. 

Rapportering sker till regionchefen.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du att arbeta brett med kommersiell uthyrning av bland annat kontor, butiker, vårdcentraler, skolor och fritidslokaler. Större delen av beståndet finns i Malmö men även i Trelleborg, Lund, Ystad, Landskrona och Helsingborg.

Du kommer arbeta proaktivt med att hyra ut vakanta lokaler samt även om- och nyförhandla hyresgästavtal.

 

Att vara behjälplig i att förbättra processen och utvecklingen av Heimstadens fastighetsbestånd kommer också vara en del av dina arbetsuppgifter. 

I dina arbetsuppgifter ingår även marknadsföring genom att skapa underlag och publicera vakanta objekt på olika hemsidor, samt att hålla i visningar.

 

 

Vem är du?

För att komma in bra i ditt arbete och lyckas i rollen ser vi att du är självgående och trygg i din roll. Du tar dig an ditt arbete på ett strukturerat sätt och har alltid affären i fokus. Du är en doer och att nå mål är något du ständigt strävar efter. Givetvis är din samarbetsförmåga och kommunikativa förmåga mycket goda då arbetet innebär många dagliga kontakter med både kunder, kollegor och stundtals även myndigheter.

 

Heimstaden ser det som en självklarhet att du känner igen dig i deras kärnvärden CARE, DARE och SHARE. Läs gärna mer om deras kultur och vad deras medarbetare tycker här: https://heimstaden.com/jobba-har/  

 

 

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi du har minst 3–5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kommersiella fastigheter. Du har även erfarenhet av förhandlingar, påkalla villkorsändringar och driva överlåtelser och du känner dig trygg i hyreslagstiftningen och ditt affärstänk är sunt.

 

Vi ser även att du har: 

• En högskoleutbildning inom ekonomi eller fastighetsföretagande alternativt längre arbetslivserfarenhet.

• Genomfört visningar.

• Goda kunskaper i Office-paketet.

• Goda kunskaper i både svenska och engelska.

• B-körkort.

 

Om du har studerat hyresjuridik så ses det som meriterande. Likaså om du tidigare haft kontakt med myndigheter i ditt arbete. Även kunskap i byggteknik ses som meriterande och har du arbetat i fastighetssystemet Vitec så är det ett plus.

 

 

Vad Heimstaden erbjuder dig

Hos Heimstaden erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande arbete med spännande arbetsuppgifter. Företagskulturen på Heimstaden präglas av inkludering, tillhörighet och att våga pröva nya saker. Här arbetar du med frihet under ansvar samtidigt som du får en konkurrenskraftig lön och övriga löneförmåner.

 

 

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som kommersiell uthyrare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.  

 

I denna rekrytering samarbetar Heimstaden med Fasticon. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Lyngen på caroline.lyngen@fasticon.se eller 072-451 67 84.

 

Sista ansökningsdatum är den 30:e maj.

 

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm och Göteborg. Läs mer på www.fasticon.se

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Annat

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Heimstaden Sweden AB

Föreningsgatan 15

200 10 Malmö

Hemsida

heimstaden.com/kontor/malmo/

 Facebook

LinkedIn

 Instagram

Arbetsplats

Malmö

Titel

Kommersiell uthyrare

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 maj . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Kommersiell uthyrare