Fasticon

Kommersiell uthyrare

Citycon har en stark position som ägare, förvaltare och utvecklare av blandade centrummiljöer för en urban livsstil med handel, kontor och bostäder. Som ägare till fastigheter i Norden värda totalt 4,5 miljarder Euro står Citycon för en hållbar fastighetsförvaltning.

 

Med köpcentrum centralt placerade i knutpunkter för kollektivtrafik möter Citycon sina kunders dagliga behov av livsmedel, hälsovård och tjänster. Citycons 36 centrum finns i Sverige, Finland, Norge, Estland i Danmark och besökarantalet uppgår till cirka 120 miljoner årligen.

 

Citycon är ett börsnoterat bolag sedan 1988.


Kommersiell uthyrare sökes till Citycon

Är du en erfaren uthyrare som är redo för nästa utmaning? Vill du arbeta i en framåtlutad organisation med korta beslutsvägar där du får tänka nytt och påverka? Välkommen att bli en del av Citycon!

 

Om rollen

I rollen som kommersiell uthyrare hos Citycon kommer du bli del av ett bolag med stark gemenskap och positiv anda. 

Du kommer arbeta tillsammans med fem andra kollegor som liksom du arbetar med uthyrning inom sina respektive ansvarsområden. Du rapporterar till Head of Leasing.

Du kommer utgå och arbeta främst från kontoret i Jakobergs centrum men även utgå från kontoret i Åkersberga centrum samt huvudkontoret i Kista centrum.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du att arbeta med uthyrning av främst handelslokaler i Jakobsberg och Åkersberga centrum. Andra lokaler såsom kontor, restauranger och vårdlokaler tillkommer. Här har du kollegor som du arbetar tillsammans med som ansvarar för beståndet men du är den som arbetar med uthyrningen av dessa lokaler.

 

Du kommer ansvara för att identifiera och kartlägga potentiella hyresgäster inklusive lokala och nationella varumärken samt för att kontakta potentiella hyresgäster.

 

I ditt arbete kommer du att hålla i visningar samt skriva och sedan omförhandla samt nyförhandla hyresavtal.

 

Andra förekommande arbetsuppgifter: 

• Skapa och utveckla goda relationer till nya och befintliga kunder, medarbetare och samarbetspartners.

• Stödja verksamhetscheferna i affärsplanering och budgetering.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är en proaktiv och affärsintresserad uthyrare. Du är inte rädd för att testa nya vägar och arbetssätt för att lösa uppgiften och komma framåt i arbetet. Vi tror även att du är trygg i den bransch du verkar inom.

 

Eftersom arbetet innebär många dagliga kontakter med kunder och kollegor är det viktigt att din samarbetsförmåga är mycket god. Du behöver också ha har lätt för att skapa och utveckla goda relationer med andra.

 

Kvalifikationer 

• 5 års erfarenhet eller mer av att arbeta med uthyrning.

• Erfarenhet av att arbeta inom fastighetsbranschen.

• Skrivit och förhandlat hyresgästavtal.

• Genomfört visningar.

• Goda kunskaper i Office-paketet, främst i Excel.

• Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.

• B-körkort.

 

Om du har relevant kandidatexamen/YH-utbildning till exempel inom business så ses det som meriterande. Likaså om du har kommersiell arbetslivserfarenhet till exempel inom handel samt erfarenhet av CRM systemet Salesforce.

 

 

Vad Citycon erbjuder dig

Citycon tar jämlikhet och mångfald på allvar. På Citycon respekterar man varandras egenskaper och behandlar varandra och andra med respekt. Organisationen präglas även av snabba beslutsvägar, delaktighet och en välkomnande atmosfär. Du blir en viktig del i en flexibel verksamhet där du får ett fritt och ansvarsfullt arbete.

 

 

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som kommersiell uthyrare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.  

 

I denna rekrytering samarbetar Citycon med Fasticon. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Lyngen på caroline.lyngen@fasticon.se eller 072-451 67 84.

 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 18 maj.

 

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm och Göteborg. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Annat

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Citycon AB

Riddarplatsen 17

177 30 Järfälla

Hemsida

www.citycon.com

LinkedIn

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Kommersiell uthyrare

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : För 9 timmar sedan . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Kommersiell uthyrare