Fasticon

Kommersiell förvaltare för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Kommersiell förvaltare för långt konsultuppdrag i Göteborg

Är du en förvaltare som vill jobba i en sammansvetsad grupp med härlig teamkänsla? För kunds räkning söker vi en kommersiell förvaltare som kan gå in i ett uppdrag från och med september. Uppdraget är på heltid och kommer pågå i cirka ett år.

 

Uppdragsbeskrivning

Vår kund är ett kommersiellt fastighetsbolag med bestånd runt om i landet. Du kommer utgå från kontoret i Göteborg och ansvara över bestånd i Uddevalla och Borås.

Du blir en del av en liten och tight grupp bestående av förvaltare samt teknisk förvaltare. Rapportering sker till regionchefen.

 

I detta uppdrag har du ekonomiskt ansvar för ditt bestånd och arbetar med avtalsuppföljning, hyresförhandlingar samt hyresgästanpassningar. Du planerar och ansvarar för den löpande förvaltningen, arbetar aktivt för ett bra driftnetto och upprätthåller goda relationer med hyresgästerna.

 

 

Din bakgrund

För att trivas i uppdraget som förvaltare tror vi att du har minst fem års erfarenhet av kommersiell förvaltning parallellt med att du känner dig trygg att arbeta i en självgående roll. Du har goda kunskaper inom hyresjuridik och har tidigare erfarenhet av att leda projekt.

 

Som person tror vi att du arbetar med stort kundfokus, hög affärsmässighet och ekonomisk medvetenhet. Du är trygg i att arbeta i en roll där du själv planerar dina dagar samtidigt som du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp och aktivt bidrar till ett bra klimat.

 

B-körkort är krav för uppdraget och tillgång till bil är ett plus.

 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på Cecilia.schon@fasticon.se eller 070-143 03 57.

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Fastighetsförvaltare

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Östra Hamngatan 16

411 06 Göteborg

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Tillträde

Snarast

Arbetsplats

Göteborg

Titel

Förvaltare

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 9 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Kommersiell förvaltare för konsultuppdrag