Fasticon

Förvaltare med arbetsledaransvar för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Förvaltare med arbetsledaransvar till kund i södra Skåne

Vill du jobba i en utvecklande organisation där du får chansen att bidra till bolagets och förvaltningsområdets utveckling samtidigt som du har god möjlighet att påverka ditt dagliga arbete? Lockas du av en varm kultur där öppenhet, respekt och ansvar är gemensamma värderingar? Då vill vi gärna se din ansökan så snart som möjligt!

 

 

Om uppdraget

Vår kund är verksam inom offentlig sektor där arbetet bygger på att tillhandahålla rätt lokal och service till kärnverksamheter så som skola, vård och omsorg. Uppdraget kommer tillsättas inom kort och löper under ca sex månader med möjlighet till förlängning.

 

Rollen innebär ett kombinerat ansvar för samhällsfastigheter och ett arbetsledaransvar för ett team som består av 10 förvaltare och assistenter som behöver arbetsledas/coachas i sina roller och ärenden. Du kommer också driva och äga några ärenden/projekt själv. 

 

Arbetsplatsen finns i södra Skåne och det finns viss flexibilitet vad gäller distansarbete.

 

 

Din profil

Du har flera års erfarenhet av förvaltarrollen, gärna från offentlig sektor. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning eller motsvarande samt har erfarenhet från arbetsledande positioner. 

 

Som person är du kommunikativ och prestigelös och har ett eget driv och uppskattar att få ta eget ansvar. Du trivs i en bred roll med varierade arbetsuppgifter och tar initiativ för att utveckla förvaltningsrollen och vara en stöttepelare för ditt team.

 

 

Välj själv  vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Anki Vistam på anki.vistam@fasticon.se eller 073-415 43 16.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Förvaltning

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon

Skåne

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Titel

Förvaltare med arbetsledaransvar

Sektor

Offentlig

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Skåne . Publicerat : 26 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Chef & Ledning


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Förvaltare med arbetsledaransvar för konsultuppdrag