Fasticon

Kommersiell förvaltare

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter som erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, lokaluthyrning, ekonomisk förvaltning och fastighetstransaktioner för fastighetsägare. Som fastighetskonsulter är en viktig del i vårt arbete att ha ett bra samarbete med våra kunder och deras hyresgäster. Detta uppnår vi genom att ha förståelse för deras verksamhetsbehov, för att utveckla och bibehålla våra goda relationer med dem. Våra motton 'Always on Site' och 'Vi förvaltar och utvecklar fastigheter som om de vore våra egna' avspeglar i korthet det synsätt och den metodik som präglar hur våra medarbetare tar sig an det dagliga arbetet med fastigheterna.


Engagerad kommersiell förvaltare sökes till Nordic PM

Vill du vara en del av Nordic PM:s tillväxtresa och bli del av ett bolag där du får ta stort eget ansvar, vara med och påverka och där din kreativitet uppmuntras? Då kan detta vara rollen för dig! På Nordic PM kommer du arbeta i en föränderlig miljö och du erbjuds en bred roll med möjlighet till utveckling. 

 

 

Om Nordic PM

Nordic PM är beställarens förlängda arm i alla förvaltningsfrågor och bidrar med strategiskt arbete och rådgivning, utförande av kommersiell- och teknisk förvaltning samt ekonomisk förvaltning. Detta är en organisation med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen.

 

Målet är att hjälpa kommersiella fastighetsägare att få en stabil värdeutveckling i fastigheterna och att förenkla vardagen för dess hyresgäster och besökare genom att ansvara för fastighetsförvaltningen. I det arbetet ingår att identifiera behov, förvalta, förädla och utveckla fastigheter med målsättningen att uppnå bästa möjliga avkastning. 

 

Verksamheten är huvudsakligen uppdelad i följande affärsområden: 

 

• Asset management 

• Kommersiell fastighetsförvaltning 

• Teknisk förvaltning och fastighetsdrift 

• Ekonomisk förvaltning 

• Lokaluthyrning 

• Fastighetsutveckling 

 

Nordic PM strävar ständigt efter att vara en naturlig del av beställarens organisation med ett stort fokus på att skapa en inspirerande arbetsplats för sina engagerade och prestigelösa medarbetare. 

 

 

Om tjänsten

Som kommersiell fastighetsförvaltare är en av dina viktigaste uppgifter att ha ett övergripande ekonomiskt ansvar för det fastighetsägande bolagets utfall, här har du en teknisk förvaltare som stöttar. En viktig del av arbetet är samarbetet med kunder och hyresgäster, att ha förståelse för deras verksamhetsbehov samt att bibehålla och utveckla goda relationer med dem.

 

Fastighetsförvaltaren är ansvarig för utveckling av fastigheterna, att hållbarhetsfrågor prioriteras, tar del i det operativa arbetet samt fungerar som en rådgivare åt beställaren i alla beslut som ska fattas kring fastigheten. Det ingår även i rollen att leda det dagliga arbetet inom teamet som består av drifttekniker, teknisk förvaltare, uthyrare, projektledare och förvaltningsadministratör. Vidare kommer du att leda förvaltningsmöten med din grupp som består av teknisk förvaltare, drifttekniker och förvaltningsadministratör. 

 

Du kommer arbeta gentemot kommersiella lokaler, både butiker och industrilokaler. Nordic PM har uppdrag att bidra till en stabil avkastning för uppdragsgivaren. Ett sådant värdeskapande över tid förutsätter en långsiktig hållbar strategi, där ansvarstagande för människor och miljö är självklara delar.

 

De specifika fastigheterna är belägna i Skåne och Halland. Du kommer att utgå från kontoret i Helsingborg. Resor förekommer i tjänsten inom Skåne och Halland. 

 

Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Nordic PM tillämpar provanställning om sex månader.

 

 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har: 

• Relevant högskoleutbildning eller annan dokumenterad utbildning inom fastighetsförvaltning 

• Minst 3–5 års erfarenhet av att arbeta som förvaltare mot kommersiella fastigheter

• Kunskaper inom hyresjuridik, byggteknik och fastighetsekonomi

• God förhandlingsvana

• Goda kunskaper i svenska och engelska

• Mycket goda kunskaper i Office-paketet

• B-körkort

 

Det är meriterande om du tidigare arbetat i systemet Vitec. Har du tidigare förvaltat butiker och industrilokaler så är det önskvärt.  

 

 

Personliga egenskaper 

För att passa bra in i rollen och trivas ser vi att du är en mål- och resultatinriktad person med personligt engagemang och handlingskraft. Du är trygg i rollen som förvaltare och då Nordic PM:s kundportfölj är bred är det viktigt du vågar prova nytt och att du är kreativ i utvecklandet av fastigheterna. Vidare ser vi att du är prestigelös och affärsmässig med en vilja att utvecklas. Du tycker om att jobba i team och har god förmåga att skapa och bevara goda relationer, både internt och externt.  

 

 

Nordic PM erbjuder

Hos Nordic PM finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har en starkt drivkraft och tydligt engagemang. Företagskulturen präglas av professionalitet, flexibilitet, snabbhet och nytänkande. Som ny kommersiell förvaltare får du goda möjligheter att vara med och påverka företagets tillväxtresa.  

 

 

Välkommen med din ansökan! 

Om du tycker att tjänsten som kommersiell förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

 

I denna rekrytering samarbetar Nordic PM med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Lyngen på caroline.lyngen@fasticon.se eller 072-451 67 84. Sista ansökningsdag är 28 september. 

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se. 

 

 

Branschkategori

Fastighet

Bransch

Analys

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 NACKA

Hemsida

www.nordicpm.se/

 Facebook

LinkedIn

Arbetsplats

Helsingborg

Titel

Kommersiell förvaltare

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 september . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 9 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Kommersiell förvaltare