Fasticon

Kandidatansvarig

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Är du vår nya kandidatansvarig med social kompetens utöver det vanliga?

Fasticon växer och söker nu en kandidatansvarig som kan förstärka vårt framgångsrika bemanningsteam. Tjänsten tillhör huvudkontoret som ligger centralt vid Kungsbroplan i Stockholm. Vi jobbar både digitalt och nationellt, vilket innebär att du arbetar med processer över hela Sverige. Vi erbjuder dig en varierande roll med mycket frihet under ansvar hos ett bolag i framkant med höga ambitioner och en prestigelös stämning.

 

 

Bli en del av ett team där laget går före jaget

Du kommer bli en del av ett positivt team med en lättsam och öppen gruppdynamik. Eftersom vi är ett mål- och resultatdrivet företag värdesätter vi samverkan och har ett arbetsklimat där det är viktigt att ha roligt tillsammans på vägen. Vi har en stark laganda och för oss är det viktigt att du är hjälpsam och sätter lagets prestationer framför dina egna.

 

 

Att arbeta som kandidatansvarig hos Fasticon

Som kandidatansvarig hos Fasticon säkerställer du ett löpande kandidatinflöde till våra bemanningsprocesser och du tryggar en positiv kandidatupplevelse. Du har ett nära samarbete med konsultcheferna samtidigt som du självständigt driver dina egna processer. I denna roll blir du en viktig nyckelspelare i teamet. Tillsammans med dina kollegor kommer du ha en direkt påverkan på bolagets fortsatta framgång och resultat.

 

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär att självständigt searcha fram kandidater, utföra telefonintervjuer, matcha och återkoppla. Du uppdaterar och registrerar i Fasticons CRM-system. En stor del av tiden läggs också på administrativa uppgifter såsom att skriva annonser, göra utskick, uppdatera mallar, göra projektanmälningar och skapa bemanningsplaner. 

 

 

Din profil

Vi söker dig som är i början av din karriär och har en eftergymnasial utbildning så som personalvetare, beteendevetare eller motsvarande. Rollen som kandidatansvarig innebär många kontaktytor, vilket betyder att du behöver ha en god kommunikativ förmåga på svenska i både skrift och tal. Vidare är du driven, nyfiken och kommer gärna med förslag på hur vi kan nå fler kandidater.

 

 

Är du en relationsskapare av rang som vet hur du sätter bollen i rullning?

För att prestera väl i den här rollen behöver du vara en relationsskapare ut i fingerspetsarna. Du bygger nätverk och skapar långsiktiga relationer med interna medarbetare och konsulter. Hos oss gäller frihet under ansvar med mål- och resultatstyrning. Därmed behöver du vara både självgående, stresstålig, serviceminded med en stor portion social kompetens.

 

Fasticon arbetar ständigt för att vidareutveckla våra digitala lösningar. Därmed är det viktigt att du är positivt inställd till innovation och digitalt nyfiken.

 

I våra processer går det undan, det innebär att du måste vara snabb och handlingskraftig – If you snooze we lose!

 

 

Vad Fasticon erbjuder dig

Hos oss möts du av ett engagerat och glatt team som samarbetar väl och uppskattar nya utmaningar. Här har du goda möjligheter att påverka din roll samt bidra med att sätta en prägel på en organisation som är i en spännande och brant utvecklingsfas. Organisationen är platt, beslutsvägarna korta och stämningen prestigelös.

 

Vi är ett bolag i framkant – det speglas i våra villkor och kulturen bygger på tillit och ansvarstagande. Det visar vi även genom att bl.a. erbjuda friskvårdstimmar och utöver semestern får du extra lediga dagar att fördela över året som det passar dig kombinerat med en ”work from anywhere"-policy i den mån arbetsuppgifterna tillåter.

 

Ordet tillsammans är en ledstjärna som genomsyrar hela organisationen i vår gemensamma strävan mot att vara samhällsbyggnadssektorns ledande kompetensförsörjare.

 

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida.

 

 

Välkommen med din ansökan! 

Om du tycker att tjänsten som kandidatansvarig passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

 

Urvalsarbetet sker löpande och sista ansökningsdag är den 31.05.2022

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Bemanning Sara Backlund på sara.backlund@fasticon.se.

 

 

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

 

Branschkategori

Administration / Kontor / Personal

Bransch

Personalbehandling / rekrytering

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Kungsbroplan 3A

12227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

LinkedIn

 Instagram

Tillträde

Omgående

Sista ansökningsdag

31.05.2022

Arbetsplats

Stockholm

Titel

Kandidatansvarig

Sektor

Privat

Tjänst

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Antal tjänster

1

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 maj

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Kandidatansvarig