Fasticon

Interimschef för konsultuppdrag

Uppdragsbeskrivning

Vi söker en erfaren ledare med goda kunskaper inom HR som kan gå in i ett konsultuppdrag där det primära fokuset kommer att vara att leda ett team inriktade på försäljning. Uppdraget kommer att starta igång så snart som möjligt, men allra senast i början av augusti. 

 

Vår kund är en stor och välkänd organisation inom samhällsbyggnadssektorn som arbetar rikstäckande med ett flertal kontor över hela Sverige. De befinner sig nu i en spännande expansionsfas! Du kommer att ansvara över ett kompetent och självgående arbetslag, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stötta upp och utveckla teamet. Personalfrågor är en central del i organisationen och det märks att det ges utrymme/resurser för detta. 

 

Det är viktigt att du är van att komma in som konsult och snabbt kan möta grupper och förstå deras behov. Du behöver ha dokumenterad erfarenhet av tidigare ledarskap och HR-frågor. Vi ser gärna att du arbetat med team inom försäljning tidigare. Utöver detta behöver du vara vass på kommunikation, och ha en tydlig och rak ledarstil.

 

Uppdraget pågår under en rekrytering och beräknas till cirka 6 månader. Omfattning är på cirka 75% - 100%.

 

Placering: Stockholm

 

 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

 

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

 

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

 

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

 

 

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort. Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

 

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se. 

 

 

Branschkategori

Administration / Kontor / Personal

Bransch

Administrativ styrelse / personalchef

Alternativ branschkategori

Försäljning / Marknadsföring

Alternativ bransch

Teknisk försäljning

 

    

Om denna position

Arbetsgivare

Fasticon Kompetens AB

Kungsbroplan 3A

11227 Stockholm

Hemsida

www.fasticon.se

Titel

Interimschef/HR

Sektor

Privat

Anställningsform

Visstidsanställning

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 juni

Kategorier : Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring HR & Organisation


Senaste jobben från Fasticon

Alla jobb hos Fasticon

Liknande jobb Interimschef för konsultuppdrag