Fasticon Kompetens

Interim - VD - Fasticon Kompetens Interim

Fasticon AB är konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Fasticon är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö. www.fasticon.se

Interim - VD

För kunds räkning söker vi på Fasticon Kompetens en interim VD som vill ta chansen att leda ett väl fungerande fastighetsbolag och bidra till dess fortsatta utveckling.

Tjänsten
I uppdraget som interim VD för du bolaget framåt genom strategiskt tänkande och ett affärsmässigt perspektiv. Som VD har du det övergripande ansvaret för att planera, leda och utveckla bolaget. Du kommer att inneha en betydande analytisk roll i utformningen och implementeringen av en långvarig affärsplan. Rollen kräver ett starkt fokus på ekonomi, ledarskap, utveckling, affärsmässighet och resultat. Vidare har du ansvar över ett fastighetsbestånd på cirka 2000 lägenheter, bred erfarenhet av fastighetsbranschen är därmed av vikt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av att arbeta i ledarrollen, gärna ledarsskapsnivå inom kommunala bolag.
  • Bred ekonomisk förståelse.
  • Budget- och affärsansvar.
  • Ett strategiskt tänkande och en förmåga att driva projekt i mål mot överenskommen kvalitet och tidplan.
  • Tidigare erfarenhet, kunskap och förståelse av fastighetsbranschen.

Personliga egenskaper 
Du är en person med hög integritet som arbetar strukturerat; planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har god initiativförmåga, tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du har också en god samarbetsförmåga och är nytänkande.

Uppdragets omfattning
Uppdraget startar i mitten av januari och förväntas pågå under minst 6 månader. Då detta uppdrag har kortare söktid förväntas du vara tillgänglig för intervjuer i slutet av vecka 50, samt i början på vecka 51.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som interim VD passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. Då vi löpande utvecklar vårt nätverk av kompetens och erfarenhet har vi inte fastställt något senaste datum för ansökan.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sofi Lindqvist på sofi.lindqvist@fasticon.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 7 januari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 december

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Interim - VD - Fasticon Kompetens Interim