Fasticon Kompetens

Interim - CAD administratör - Fasticon Kompetens AB

Fasticon Kompetens AB är konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Fasticon Kompetens är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö. www.fasticonkompetens.se

Utvecklande roll inom CAD administration!

Vi söker omgående en CAD administratör till stort bolag i Stockholmsregionen. Uppdraget är ett längre konsultuppdrag som beräknas pågå fram till september 2019.

Tjänsten
Tjänsten som CAD administratör innebär självständigt arbete i en ständigt föränderlig arbetsmiljö, där du får chansen att utvecklas inom ditt område.


Dina arbetsuppgifter

  • Ta fram och verifiera ritningar av lokaler
  • Uppdatera och säkerställa information i företagets SAP-system
  • Förvaltning, löpande uppdatering och administration av ritningar och lokaler

Kvalifikation

  • Goda kunskaper inom CAD administration (AutoCAD)
  • Erfarenhet av SAP-system är meriterande

Personliga egenskaper                                                                                                                                                                                         Du är en självgående person som tycker om att arbeta systematiskt och analytiskt. Som person är du noggrann, resultatinriktad och stresstålig. Då arbetet innebär nära samarbete med andra delar inom organisationen så krävs det att du är kommunikativ och besitter god samarbetsförmåga.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Interim CAD administratör passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

För att söka tjänsten, registrera din cv på 
www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Backlund på sara.backlund@fasticonkompetens.se eller på 0734-15 43 14

Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Fasticon Kompetens

Alla jobb hos Fasticon Kompetens

Liknande jobb Interim - CAD administratör - Fasticon Kompetens AB